Recent Comments

Bozkır Belediye Başkanlığına AK Parti’den aday adaylık için müracaat sırasına göre açıklama yapan isimler:

Bozkır Belediye Başkanlığına AK Parti’den aday adaylık için müracaat sırasına göre açıklama yapan isimler:

 Nuri Yüceer; Hepimize hayırlı olsun

AK Parti’den Belediye Başkan aday adaylığına 17 Ekim 2013 tarihinde ilk müracaatı Nuri Yüceer yaptı. Yüceer, müracaat dosyasını AK Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli’ye takdim etti.
Resmi müracaatını yapan AK Parti aday adayı Nuri Yüceer gazetemiz Bozkır Postasına yaptığı açıklamasında:
“Değerli Bozkırlı hemşerim Diyorum ki! Kimliğinde ve benliğinde Bozkır yazan, Kendini Bozkırlı hisseden, Ben Bozkırlıyım diyen her Bozkırlının her Bozkırlıya maddi manevi borçları vardır. Her Bozkırlı her Bozkırlıya bu maddi manevi borçlarını yeri ve zamanı gelince ödemelidir. Ben de Bir Bozkır sevdalısı olarak bu topraklarda doğmuş, çamurlu yollarında yürümüş, yağmurunda ıslanmış, bu topraklarda lise eğitimini tamamlayıncaya kadar suyunu içmiş, havasını solumuş birisi olarak, Allah’ın izni sizlerin dua ve teveccühü ile Doğduğum topraklara olan borcumu ödemek istiyorum. O gün gelmiştir. O günde bugündür ve bu dönemdir. AK Parti’den Bozkır Belediye Başkanlığına aday adaylığını koyan diğer arkadaşlarıma da hayırlı olsun dileklerimi sunarken, kazanan Bozkırımız olsun dileklerimle saygılarımı sunuyorum.”

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hasan Hıncal; Bozkır’ın Aydınlık Yarınları için adayım

Eczacı Hasan Hıncal’da geçtiğimiz hafta AK Parti’den Bozkır Belediye Başkanlığına aday adaylığı için resmi müracaatını AK Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli’ye yaptı.
AK Parti’den Bozkır Belediye Başkanlığına aday adaylığı için resmi müracaatını yapan Eczacı hasan Hıncal’da gazetemize kısa bir açıklamada bulundu.
Hıncal yaptığı kısa bir açıklamasında: “21 Ekim 2013 günü AK Parti Bozkır İlçe Başkanlığına, Bozkır Belediye Başkanlığı için aday adaylığına müracaatımı yapmış bulunuyorum. Yapılacak olan seçimlerin ilçemize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını dilerken, işbilir-işbitirici kadroların yeni dönemde görev alabilmelerini Cenabı Allah’tan niyaz eder, herkese sevgi ve saygılarımı sunarım” diyerek sözlerini tamamladı.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kadir Güven; Gaye her zaman hizmet olmalıdır
Bozkır Belediye Başkanlığı için,  Ak Parti’den aday adaylığına resmi müracaatını yapan Uzm. Eczacı Kadir Güven Bozkır Postasına önemli açıklamalarda bulundu.Akçapınar’dan Bağyurdu’na, Soğucak’tan Sarıoğlu’na, Hisarlık’tan Üçpınar’a, Hacılar’dan Armutlu ya’, Arslantaş’tan Kozağaç’a, bütün Bozkır’ımı 38 köy ve 10 beldemizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. 
Konya’dan Almaya’ya, İstanbul’dan Fransa’ya, Ankara’dan Avusturya’ya kadar, dünyanın dört bir yanındaki çok değerli hemşerilerimizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum. 
Zenginiyle fakiriyle, genciyle yaşlısıyla, okumuşuyla, okumamışı ile sağcısı ve solcusu ile ilçemin her bir ferdini, saygı ve sevgiyle selamlıyorum. 
Bir evladınız, kardeşiniz olarak sizlere sesleniyorum. Ey analar, Ey babalar, ağabeyler, bacılar, kardeşlerim sizlere sesleniyorum. 
Artık gün yakındır. Artık gün bir daha kaybedilmeyecek, kaybedilmeyecek kadar değerlidir. Bugün öyle bir gün ki, belki bir dibe vuruş, bir çöküş, belki de kaybedilen zamanı, hak edilen hizmeti fazlasıyla alabilmek adına çok önemli bir fırsattır. 
Günün adı 30 Mart 2014 yerel seçimleridir değerli hemşerilerim. 
İlçemiz ve ülkemiz için dönüm noktasıdır. 
Bu vesile ile insiyatif ve sorumluluk alan bu memlekette doğup büyüyen ve yaşayan bir kardeşiniz olarak, bu memleketin derdini, dert edinmiş, gördüğü her bir güzellik neden benim ilçemde de olmasın diyorum. 
Neden benim insanlarım da faydalanmasın diye düşünüyor. Bozkırımızın ve hemşerilerimizin her şeyin en iyisine layık olduğuna yürekten inanıyorum. Allah sağlık sıhhat verdikçe:
“Sizin en hayırlınız, insanlara en hayırlı olanınızdır” ayetinden yola çıkarak, Bozkır’a ve Bozkırlıya hizmet için bıkmadan, usanmadan ve hiç yorulmadan çalışarak, bütün enerjimi, azmimi ve bütün samimiyetimi, diğer taraftan barışçıl, ılımlı, yapıcı ve birleştirici, üretken kişiliğimi ortaya koyarak bu hizmet yarışında var olduğumu siz değerli kamuoyuna beyan etmekten büyük bir onur ve gurur duyuyorum.
İnşallah bu seçimlerin Bozkır’ımıza, Konya’mıza ve tüm ülkemize hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan temenni ederken, bu güzel yarıştaki bütün aday adayı arkadaşlarıma ve büyüklerime canı gönülden başarılar dilerim. 
Makam ve mevkiler her zaman geçicidir. Gaye her zaman hizmet olmalıdır. Baki olan birliğimiz beraberliğimiz ve kardeşliğimizdir. Saygılarımla.
Uzm. Eczacı Kadir Güven
Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ali Çelik; Genç ve dinamik kadrolarla çalışacağız

AK Parti’den Bozkır Belediye Başkanlığına ilk aday adaylığını açıklayan Ali Çelik, geçtiğimiz hafta da, AK Parti Bozkır İlçe Teşkilatına resmi müracaatını yaptı.
AK Parti’den Bozkır Belediye Başkanlığına müracaat eden Ali Çelik, artık Bozkır’ın genç ve dinamik kadrolara ihtiyacı olduğunu belirtti. 
Çelik, gazetemize şu ifadelerde bulundu: “AK Parti’den Bozkır’a belediye başkan aday adaylığına resmi müracaatımı yapmış bulunuyorum. Bozkır Belediye Başkanlığına aday adayı olmamın nedenlerini şimdilik kısaca şöyle açıklıyorum. AK Parti’nin iktidar desteğini arkamıza alarak, Bozkır ve köylerimize daha fazla projeler üreterek hizmet edeceğiz. Gecemizi, gündüzümüze katarak yorulmadan, bıkmadan, usanmadan gelecek nesillerimizin yarınlarının daha aydınlık ve daha güzel yaşanabilir bir Bozkır’a kavuşması için aday adayı oldum” şeklinde konuşan Ali Çelik, partilerinden aday adaylığı yarışına giren diğer aday adaylarına da başarı dileklerinde bulunurken, her şey Bozkır için olmasını istedi.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İbrahim Gün; Kazanan Bozkır olsun

AK Parti Bozkır İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Gün, AK Parti’den Bozkır Belediye Başkanlığına aday adaylığı için resmi müracaatını yaptı.
Yerel seçimler yaklaştıkça AK Parti’den Bozkır Belediye Başkanlığına aday adayı müracaatları gittikçe arttığı görülmektedir.
AK Parti Bozkır İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Gün, 24.10.2013 tarihinde, Bozkır Belediye Başkanlığına AK Parti’den aday adayı olduğunu ve resmi müracaatını AK Parti İlçe Başkanlığına verdiği öğrenildi.
AK Parti’den Bozkır Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan İbrahim Gün, gazetemiz Bozkır Postasını da ziyaret etti. 
Gün Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz ile araştırmacı yazarımız Ali Erzincan’a şu açıklamaları yaptı. Gün yaptığı açıklamalarda: “AK Partimize aday adaylığı için müracaat eden tüm arkadaşlarımız bizim için vazgeçilmez bir insanlardır. Allah hepimizin yolunu açık etsin. Tüm arkadaşlarımız birbirinden değerlidir. Bir arkadaşımız aday gösterilecektir. 

O aday arkadaşımızın arkasında da sağlam durursak, ayrılık olmaksızın Bozkır’a hizmetin hazzını hep birlikte yaşayacağız. Bozkır’ın güzelliğini ve tarihini tüm ülke genelinde duyurmamız gerekmektedir. Buda Bozkırlıların birlik ve beraberliğinden geçmektedir. Tüm aday adayı arkadaşlarımıza muvaffakiyetler dilerim. Allah hepimizin yolunu açık etsin. Bütün güzellikler Bozkır’ın ve Bozkırlının olsun dileklerimle kazanan Bozkır olsun diyorum” şeklinde ifadelerde bulunarak gazetemizden ayrıldı.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lokman Ciğerci; Niçin Aday Oluyorum

Eski Bozkır Belediye Başkanlarından Lokman Ciğerci’de Bozkır Belediye Başkanlığına AK Parti’den aday adaylığı için resmi müracaatını yaptı.
1999-2004 yıllarında Bozkır Belediye Başkanlığı yapan Lokman Ciğerci, geçtiğimiz Perşembe akşamı AK Parti’den Bozkır Belediye Başkanlığına aday adaylığı için AK Parti ilçe başkanı Memduh Çelmeli’ye müracaat dosyasını resmen verdi.
AK Parti’den aday adayı olan Lokman Ciğerci, gazetemiz Bozkır Postasına niçin aday adayı olduğunu ve partisi teveccüh gösterip, Bozkır Belediye Başkanlığına aday gösterdiği takdirde, Bozkır için yapacağı işlerden bahsetti:
“1-Bozkır Organize Sanayi Bölgesini hayata geçirip, Bozkır ve Bozkırlının ekonomik sorununu çözmek için.
2-Sarot Gölünün Baraj yapılarak, bütün köy ve kasabalarımızın sulama ve içme suyu sorununu çözmek için.
3-Yayla yollarımızı asfalt yapıp, Yörükleri Bozkır’a çekmek için.
4-Bütün köy ve kasabalarımızın sokaklarını kilitli taş yapmak için.
5-Bozkır ve bütün köylerini içme suyu meselelerini halletmek için.
6-Bütün köy ve kasabalarımızın kanalizasyon sorununu çözmek için.
7-Çarşamba çayında kayık ve motorları yüzdürmek için.
8-Her kasabamızdaki belediye binalarını hem köydeki halk evlerini bilgi evi-kültür evi yapmak için.
9-Her köy ve kasabalarımıza bir taziye evi yapıp, belediye aşevinden yemek ikramı yapmak için.
10-Gençliği, şehit ve yakınlarını, özürlü insanlarımızı, garip ve kalender insanlarımız için.
11-Daha birçok projeyi gerçekleştirmek, en önemlisi de 1999 seçimlerinde, İstanbul’dan, Konya’dan, Çumra’dan, köy ve kasabalarımızdan gelerek bana oy veren ve oy vermeyen bütün hemşehrilerime borcumu ödemek için.
12-Halka hesap verebilir, açık ve şeffaf, katılımcı, eşitlikçi, verimli ve sürdürülebilir bir belediyecilik için.
13-Çıraklığımı Bozkır Belediyesinde, kalfalığımı Zeytinburnu Belediyesinde yapmış birisi olarak, Bozkır’a usta bir Belediye Başkanı olarak çok iyi hizmetler yapacağımı inandığım için aday oluyorum” şeklinde ifadelerde bulunan Lokman Ciğerci, diğer aday adaylarına da başarılar dilerken, birlik ve beraberlik içerisinde olunmasına da vurgu yaptı.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GÜN DAYANIŞMA GÜNÜDÜR!

Aksaray ilinin Ağaçören ilçesinde Tapu Müdürlüğü görevini yürütmekteyken, istifa eden hemşehrimiz Mustafa Ünal Bozkır Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığına resmi müracaatını yaptı.
AK Parti’den Bozkır Belediye Başkanlığına resmi müracaatını yapan Mustafa Ünal, Bozkır’ı yeniden birlik ve beraberlik içerisinde, bilinçli kadrolarla imar edeceklerini ve Bozkır için gün dayanışma gününün olduğunu, Bozkır’ın geleceğinin ve kaderinin ise önümüzdeki yapılacak yerel seçimlerde çok önemli olduğunu belirtti.
AK Parti Bozkır Belediye Başkan aday adayı Mustafa Ünal gazetemize yaptığı açıklamasına şöyle devam etti: “Bu seçimlerde bir tek insanımızı bile küstürme lüksümüz ve hakkımız yoktur. Bu demokratik yarışta görev kime verilirse verilsin, başta tüm aday adayları arkadaşlarım olmak üzere; Bozkır, köy ve kasabalarını seven herkesin; AK Parti çatısı altında, tek yürek olup bu güzelliklere, Bozkır’ın sorunlarına sahip çıkacağına ve Bozkır’ı yeniden inşaa etmek için el ele vereceğine yürekten inanıyorum. Gün güçlü olma ve dayanışma günüdür. Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Ben değil, biz düşüncesi ile ‘Halkın söz ve karar sahibi olduğu’ yönetim anlayışıyla yeni Bozkır’ı birlikte inşa ve imar etmektir. Önümüzdeki yerel seçimlerde Bozkır’da AK Parti’yi en iyi yerlere taşımak için el ele verelim. Bu vesile ile tüm ilçe halkımın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını da kutlarım” ifadelerini kullanan Mustafa Ünal, önümüzdeki haftalarda da özgeçmişi ile ilgili bilgilerini gazetemizde yayınlatacağını söyledi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.