Recent Comments

Bozkır Belediyesinden Bayaram Öncesi Denetim

Belediye Zabıta amirliğimiz Kurban Bayramı nedeniyle ilçemizde faaliyet gösteren Fırın, Pastane, Kahvehane, Lokanta ve Berberleri denetleyerek incelemelerde bulunuldu.

Belediye Başkanı Mustafa UYAR yapılan denetimler hakkında yaptığı açıklama da, fırınlarda rutin denetimleri sürdürdüklerini belirterek, Denetlemelerin daha sık yapılacağını söyledi.

UYAR "Halkımızın sağlığını korumak bizim en önemli vazifelerimizden bir tanesidir. Kurban Bayramı öncesi, halkımızın, temel gıda maddesi imalatı yapan ve satan iş yerlerini denetleyerek eksik gramaj, işletmenin ve çalışma ortamının temizliği ile gerekli belgelerin olup olmadığını kontrol ediyoruz.

Ayrıca temizlik ve portör muayenelerini kontrol ettik, Firma sahiplerinin bil hassa temizlik konusunda temiz olduklarını gördük hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi. İş yeri sahipleri her şeye dikkat ederek titiz davranmalılar. Burada yaşanacak bir sağlık sorunu ekmek vasıtasıyla diğer insanlarımızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

Ayrıca berberlerde de kan yolu ile geçebilecek hastalıklar olmaması için bundan sonrada bu tip denetlemeler sık sık yapılacaktır diye konuştur…

Kaynak:Bozkır Belediyesi







Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.