Recent Comments

Bozkır Kredi Yurtlar Kurumuna Yeni Müdür

Bozkır Kredi Yurtlar Kurumuna ait Mustafa-Suna Öz Öğrenci Yurduna aslen Hüyük ilçesinden olan hemşehrimiz İsa Araba Müdür olarak atandı.

Kredi Yurtlar Kurumuna ait olan Mustafa-Suna Öz öğrenci yurduna, 30-09-2013 tarihinde, asaleten atanan İsa Araba’cıyı geçtiğimiz hafta içerisinde gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yaklaşık olarak bir saate yakın sohbet eden Genel Yayın Yönetmenimize yurt müdürü İsa Araba, Bozkır’ı çok güzel ve şirin bir ilçe olarak gördüğünü kendisinin de Hüyük ilçesinden olmasından dolayı, Bozkırlıları da ‘hemşehrilerim’ olarak bildiğini söyledi.

Yurt Müdürümüz İsa Araba’nın öz geçmişi ve görev yaptığı yerler sırasıyla şöyledir: “Memuriyete 1993 yılında Hüyük İlçesi Mutlu Beldesinde başlamış. 1998 yılında Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Konya Bölge Müdürlüğünde naklen geçiş yapmış. TÜİK’te Anketör ve Kontrolör olarak çalışmış. Genel Nüfus Sayımı, Genel Sanayi ve İşyeri Sayımı, Genel Tarım Sayımı gibi birçok çalışmalarda İlçe Sorumlusu olarak görev almış. 

2005 yılında Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Konya Bölge Müdürlüğüne naklen tayin olan İsa Araba, burada sırası ile Muhasebe Memuru, Satınalma Şefi ve 2010 yılından itibaren de Giresun İli Şebinkarahisar İlçesinde Yurt Müdürü olarak görev yapmış.

Bozkır Mustafa-Suna Öz Yurt Müdürlüğüne atanan Yurt Müdürü İsa Araba 30.09.2013 tarihinde görevine başladığı öğrenilmiştir.

Kaynak:Bozkır Postası
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.