Recent Comments

Damlaya damlaya göl olacağız…

Bozkır devlet hastanesi idari ve mali hizmetler Müdürü Süleyman BÜYÜKYAVUZ www.siristat.com a hastanemiz hakkında yeni haberler verdi.

Verdiği bilgiye göre  ” geçtiğimiz haftalarda hastanemizi ziyarete gelen Akçapınar Köyünden Hasan Kenan YALÇINKAYA’nın kendisinin ve yakın dostlarının hastanemizin eksiklerini gidermek anlamında yardım yapmak istediklerini belirtmiştir.  Kadriye - Hüseyin MÜLAYİM, Firdevsi-Hasan KARA, Fadime-Yusuf YALÇINKAYA aileleri bu doğrultuda hastanemize genel medikal malzeme,  acil servisin ısıtma sisteminde tasarruf amaçlı ekipman, aşı saklamak için buzdolabı, yatan hasta servisinde bebek ve çocuk hastalar için 5 adet ’kafesli bebek ve çocuk karyolası’ ile birlikte refakatçi anneler için sürgülü yatak olmak üzere yaklaşık onbin tl değerinde  yardımda bulunmuşlardır.

Hastanemiz yeni binasında hizmete gireli bir yıl bile olmadan Bozkırlı hayırseverlerimiz sayesinde eksiklerimiz bir bir tamamlanmaktadır. Değerli hemşerilerimize çok teşekkür ederiz diyen Süleyman BÜYÜKYAVUZ hekim kadromuz vatandaşımızın beklentisi doğrultuda her geçen gün yenilenmekte ve güçlenmektedir. Son olarak da 52. Dönem hizmet yükümlülüğü kurasında hastanemiz acil servisinde göreve başlamak üzere 4 pratisyen hekim atanmıştır. Dr. Ali Kadir KOÇ 19 Mayıs Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Dr. Yasin DUMAN: Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi, Dr. Ebru ÇİFTÇİ: Atatürk Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Dr. Saliha KUŞOĞLU Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Pratisyen hekim atamasının yapılması ile birlikte acil servisimizin daha sağlıklı hizmet sunmaya başlamıştır.


Değerli hemşerilerimize şunu söylemek istiyorum ki “ bu hastane hepimizin hastanesi, bu gün bizlerden gücümüzün üstünde hizmet beklenmekte ve bizde inanın gücümüzün üstünde hizmet sunmaktayız. Çünkü bizleri yalnız bırakmayan hayırsever vatandaşlarımız var. Karanlığa küfretmek yerine bir mum yakma çabasında olan insanlarımız var. Biz bu insanlarımızla daha da güçlüyüz. Büyük küçük demeden bize destek olan hemşerilerimiz ile birlikte inşallah “damlaya damlaya göl” olacağız.

Roportaj: Hüseyin DUMRU.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.