Recent Comments

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Bekerecioğlu ve ekibi hastanemize ziyarette bulundular.

Konya ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet BEKERECİOĞLU, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Ahmet ERGİN ve Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Mustafa PARLAYICI geçtiğimiz hafta Bozkır Devlet Hastanemize ziyarette bulundular.

Hastanemizin yeni binasına taşınmasından sonra yoğun programları nedeniyle hastanemizi ilk defa ziyaret etme imkânı bulan Bekerecioğlu ve ekibi hastanemizi ve yeni birimlerini yerinde görerek değerlendirmelerde ve görüşlerde bulundular. Hastanemize büyük önem ve destek veren Bekerecioğlu “Yeni birimlerin açılması, yeni uzman ve personel atamaları, hastanemizin tıbbi cihaz ve diğer demirbaş eksikliklerinin giderilmesi ile hastanemiz daha da iyi olacak ve daha da iyi noktalara geleceğiz. Çok güzel hizmetler verilen ve verilecek olan yeni hastane binası Bozkır halkına hayırlı olsun dedi.”

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Özkan YAVUZ ve İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Süleyman BÜYÜKYAVUZ ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nermin DEMİRAY tarafından yapılan güzel işler, karşılaşılan sıkıntılar ve sorunlar anlatıldı. İlerde açılması planlanan 1.Basamak Yoğun Bakım Ünitesi, Kan Transfüzyon Ünitesi, yapılması planlanan KBB ameliyatları, Diş doktorunun atanması ile birlikte yapılacak olan protez gibi diş bakım hizmetleri, alım aşamasında olan ve hizmet verilmeye başlanılacak hormon cihazları ve tahlilleri hakkında kendilerine bilgiler verildi.



Türkiye Cumhuriyeti’nin 90. yıldönümünü gururla ve kıvançla kutlamaktayız. Cumhuriyet, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferin sonucudur. Bu nedenle yüce Türk Milleti, kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ni, huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için hiç şüphesiz ki el birliği ile çalışacak, Atatürk ilke ve devrimlerine her zaman ve her konumda sahip çıkacaktır. Cumhuriyetimizin 90. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı içindeyiz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve ulusumuzun birliğine her zamankinden de çok ehemmiyet vermekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin banisi Büyük Önder Atatürk’ü ve de silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yad ediyor Cumhuriyet Bayramınızı yürekten en kalbi sevgilerimle kutluyorum.

Kaynak:Bozkır Gündem Gazetesi
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.