Recent Comments

Kaymakam Demir’den Bozkır Postası Gazetemizi Ziyaret Etti

Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir, 9 Ekim 2013 Çarşamba günü Gazetemiz Bozkır Postasına nezaket ziyaretinde bulundu. Kaymakam Demir’in ziyareti yaklaşık olarak bir saat sürerken, gazetemizin basım tesislerini de gezdi. 

Geçtiğimiz Çarşamba günü Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir gazetemiz Bozkır Postasına nezaket ziyaretinde bulundu. Kaymakam Mustafa Demir’in gazetemizi ziyareti esnasında, Hamzalar Belediye Başkanı Vehbi Gül ile Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ekrem Yıldız’da gazetemizdeydi.

Yaklaşık olarak bir saat süren Kaymakam Demir’in ziyaretinde, Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz karşıladı. Kaymakam Demir, Yılmaz’dan gazetemiz hakkında detaylı bilgileri aldıktan sonra, gazetemizin matbaa basım tesisleri gezdirilerek kendisine tek tek tanıtıldı. Kaymakam Mustafa Demir, gazetemizin basım tesislerini çok beğendiğini, Bozkır’da böyle bir hizmeti 26 yıldır devam ettirmemizden dolayı içtenlikle kutladı. Kaymakam Demir: “Basın bir ilçenin sesi ve kulağıdır. Gazetesi olmayan bir ilçe yaprağı kurumuş bir ağaca benzer. Basın daima yol gösterici ve ilçenin eksikliklerini biz yetkililere duyurur. Bizlere yapıcı olarak hatırlatmalar yapar. Bizlerde o konuların üzerine yapıcı olarak gideriz” dedi.
Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ekrem Yıldız’da Kaymakam’a: “Kaymakam bey, Bozkır Postası Gazetesi gerçekten Bozkır’a çok şeyler kazandırmıştır. Bunları bizler biliyoruz. Bozkır Postası Gazetemiz gerçekten güçlü ve sesini duyuran bir gazetemizdir. Bizler gazetemizle gurur duyuyoruz. 40-50 bin nüfuslu ilçelerdeki gazeteler bile Bozkır Postasının yaptığı haberciliği ve gazeteciliği gerçekten yapamıyorlar” diyerek gazetemize övgülerde bulundu. Hamzalar belediye Başkanı Vehbi Gül’de Ziraat Odası Başkanı Ekrem Yıldız’ın sözlerine aynen katıldığını belirtti. 


Daha sonra Kaymakam Mustafa Demir, Hamazalar Belediye Başkanı Vehbi Gül, Ziraat Odası Başkanı Ekrem Yıldız ile Genel Yayın Yönetmenimiz Yunus Yılmaz, gazetemizin idari bürosunda yaklaşık olarak 45 dakika karşılıklı sohbet ederek ilçenin bazı meselelerini karşılıklı yapıcı bir şekilde konuştular.


Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir, Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz’a, Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak 2013 yılında iki milyon TL’nin üzerinde ödeneğin geldiğini ve bu ödeneğin genelinin ise köylerimizin içme sularında ihaleler yapılarak kullanıldığını ve ihalesini yaptıklarını belirtti. Kaymakam Demir, Büyükşehir Yasasının Mart 2014 tarihinde yürürlüğe gireceğinden dolayı, Bozkır için ayrılan ödenekleri Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak köylerimizin öncelikli ihtiyaç olan hizmetlerinde kullanılacağına vurgu yaptı.


Kaymakam Demir, Bozkır Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak da, her ay ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza düzenli olarak yardımlarda bulunduklarını ifade etti. Vakfa aylık 75.000 TL. gibi devletimizden para geldiğini, bu paraları vakfın genel giderlerinde ve ihtiyaç sahibi halkın yardımlarında kullandıklarını söyledi. Kaymakam Demir, önümüzdeki günlerde kutlayacağımız mübarek Kurban Bayramı nedeniyle de ekstra olarak 40.000 TL. daha paranın geldiğini ve Bayram harçlığı olarak yine ihtiyaç sahiplerine eşit şekilde dağıtacaklarını belirtirken: “Devletimiz gerçekten ihtiyaç sahibi halkımıza elinden gelen her türlü desteği maddi olarak veriyor. 



Bu da Türkiye Cumhuriyetimizin ne kadar büyük bir devlet olduğunu gösteriyor” şeklinde konuşurken, Kaymakam Mustafa Demir, karşılıklı sohbetlerden sonra gazetemizden vedalaşarak ayrıldı.
Bizlerde Bozkır Postası Gazetesi ekibi olarak ilçe kaymakamımız Mustafa Demir’e, gazetemize yaptığı bu nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Kaynak:Bozkır Postası
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.