Recent Comments

KAYMAKAM DEMİR`DEN ŞEHİT AİLE YAKINLARINA ZİYARET

Kurban Bayramı münasebetiyle vatan ve milleti için canını feda eden aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan aile ve yakınlarına yönelik ziyaret, Kaymakam Mustafa DEMİR, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Sabahattin KILBOZ, İlçe Emniyet Amir Vekili Mehmet DEMİRHAN, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Bülent BÜYÜKYAVUZ ile Bozkır İmam Hatip Lisesi Başmüdür Yardımcısı Selim DURSUN`un katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Ziyaret kapsamında Sorkun kasabasında ikamet eden Şehit Er İsmet YILMAZ'ın Anne ve Babası Fatma&İsmet YILMAZ, Kayapınar Köyünde ikamet eden Şehit Er Süleyman ALTUN'un eşi Amine ALTUN ile Annesi Emine ALTUN ve Hamzalar Kasabasında Şehit Er Yaşar AK'ın İlçe Merkezinde ikamet eden Eşi Gülüzar AK ile Kızı Halime AK ziyaret edilmiştir.

Ziyaret nedeni ile şehit aile ve yakınlarının oldukça mutlu ve memnun oldukları gözlenmiş, her bayram olduğu gibi bu bayramda da bizleri onurlandıran, sevindiren, acı ve mutluluğumuzu bizlerle paylaşan başta Kaymakamımız olmak üzere diğer görevlilere teşekkürlerini iletmişlerdir.

Kaymakam DEMİR ise, aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan çok değerli aile ve yakınlarının her türlü talep ve ihtiyaçlarını gidermek, dertlerine derman olmak için sadece bayramlarda değil her daim devlet olarak makam kapılarının, insani olarak da gönül kapılarının sonuna kadar açık olduğunun bilinmesini ifade etmiştir.


Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, bağımsızlığımızın bekası için canlarını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi şükranla yad ediyor, onların bu kahramanlıkları devletimiz ve milletimiz var oldukça unutulmayacaktır.





Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.