Recent Comments

Mustafa Uyar yeniden aday


Bozkır’da yaklaşan yerel seçimler öncesi ilk belediye başkanı adayını açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi oldu. Bozkır Belediye Başkan adaylığına şimdiki Başkan Mustafa Uyar’la devam dedi.

Bozkır’da yaklaşan yerel seçimler öncesi ilk belediye başkanı adayını açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi oldu.


29 Eylül 2013 Pazar günü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Ankara’daki ‘Aday Tanıtım Programında’ şuan ki Bozkır Belediye Başkanı Mustafa Uyar’ın 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde belediye başkan adaylığını resmi olarak açıklamıştır.


MHP Bozkır İlçe Başkanı Hikmet Balcı ile Hamzalar Belediye Başkanı Vehbi Gül ve Bozkır Belediye Başkanı Mustafa Uyar gazetemize yaptıkları açıklamada; 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Bozkır’dan Milliyetçi Hareket Partisi adayının mevcut Belediye Başkanı Mustafa Uyar’ın kesinleştiğini bildirdiler.



Belediye Başkanı Mustafa Uyar ise yaptığı açıklamada, klasik bir belediye başkanı olmadığını, yaptığı hizmetlerle ezber bozdurduklarını söyleyerek önümüzdeki yerel seçimlerde vatandaşlar tekrar teveccüh gösterirse, bu makama getirirse, Bozkır’a hizmetlerine kaldığı yerden devam edeceğini belirtti. 


Başkan Uyar açıklamasını şöyle sürdürdü: “Yaptığımız hizmetlerimizi halkımız görüyor ve biliyor. Bozkır’da 20-25 yıldır yapılamayanları yaptık. Bu hizmetlerimizi ileriki günlerde zaman zaman gazetenizde açıklayacağım. Daha Bozkır’a yapacağım çok hizmetler var. 4 yıllık kısa bir sürede alt ve üst yapıyı tamamen bitirdik. Bozkır’ı dört, dört buçuk yıldır her tarafını bir şantiyeye çevirdik. Bunu halkımız görüyor ve biliyor. Ben halkıma güvenerek tekrar bir dönem için daha adaylığımı koydum” diyerek sözlerini tamamladı.



Gazetemize açıklamalarda bulunan MHP Bozkır İlçe Başkanı Hikmet Balcı ise: “Belediye başkanımızın belediye başkanlığı seçiminde başkan adaylığını resmen açıkladık. MHP Genel Merkezimiz tarafından da Ankara’daki 29 Eylül’de Aday Tanıtım Toplantısında, Sayın Mustafa Başkanımızın ismi yeniden resmi olarak açıklanmıştır. Yapılacak seçimin vatanımıza, milletimize ve ilçemize hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.

Öte yandan Hamzalar belediye Başkanı Vehbi Gül’de yaptığı açıklamada: “Bildiğiniz gibi Bozkır Belediye Başkanlığına MHP’den aday adaylığımı ilk açıklayan isim ben olmuştum. Ama partimin kararına saygı duyuyorum. Partim şu anki Belediye Başkanımız Mustafa Uyar’ı resmi olarak açıklamıştır. Burada bana düşen görev ise partimin adayı için kendim adaymış gibi gece-gündüz demeden çalışmaktır. Mevcut Bozkır Belediye Başkanımız Mustafa Uyar’a çalışmalarında başarılar dilerim” şeklinde ifadelerde bulundu.
Kaynak:Bozkır Postası
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

2 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. en büyük yanlış yerel seçimlerde partilerin baz alınması Hizmet için kişilere oy verilmeli partilere değil malesef bu hata gellenekselleştiği için bir türlü vazgeçilmiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kozağaç Köylüleri oy verirlerken, Yayla yolunu unutmasınlar

      Sil