Recent Comments

Armutlu Mahallemizde Muhteşem Kutlu Doğum Programı

Armutlu Öğrenci-Gençlik Konseyinin organize ettiği Kutlu Doğum programı cumartesi akşam gerçekleştirildi.


Akşam namazı sonrası gençlik konseyi başkanı Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi M. Serdar Özcan’ın Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan program Armutlu Hoşsada grubunun ilahi-ezgi dinletileriyle gönüllerin pası silindi. Sonrasında, Konya’nın tanınmış vaizlerinden Hasan Basri Balcı’nın sohbetiyle dinleyiciler hayatın içinde çoğu zaman unuttuğumuz, es geçtiğimiz Peygamberimizin sünnetlerini tekrar hatırladılar ve hayata tatbik etme konusunda daha da şuurlandılar. Kimi zaman güldürüp kimi zaman ağlatan sohbet boyunca cemaat gözünü kulağını hocanın sohbetinden bir an olsun ayırmadı.

Sohbet sonunda ellerini semaya açan müminler bütün İslam aleminin kurtuluşu ve yağmur yağması için Allaha dua ettiler.

Sobet sonunda bir teşekkür konuşması yapan Armutlu Mezun Öğrenciler başkanı Ali Başar, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın Peygamber ahlakı ile yetişebilmesi için anne babalara büyük görevler düştüğünü belirtti. Bu vesileyle Bozkır İmam hatip Mezunları Derneğinin düzenlemiş olduğu Peygamber efendimizin kırk hadisini ezbere ve güzel okuma yarışmasına ilk öğretim öğrencilerimizin katılımını sağlama konusunda velilere hatırlatmada bulundu.

Yatsı namazının ardından Peygamber efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem’in mübarek sakal-ı şerifinin selamlanması ve ballı-süt ikramıyla gece sona erdi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.