Recent Comments

Başkan İbrahim Gün’e Hayırlı Olsun Ziyareti

 
Geçtiğimiz Cuma günü Bozkır Memur-Sen konfederasyonuna bağlı Bozkır Diyanet-Sen, Eğitim Bir-Sen, Sağlık-Sen ve Büro Memur-Sen yönetimi, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

30 Mart 2014 Tarihinde yapılan Belediye Başkanlığı seçimlerinde, AK Parti’den Bozkır Belediye Başkanlığına seçilen İbrahim Gün’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Geçtiğimiz Cuma günü Cuma namazından sonra, Bozkır Memur-Sen Yönetiminde bulunan, Hüseyin Doğan, Ali Doğan, Süleyman Büyükyavuz, Erol Demirbaş ve konfederasyona bağlı sendika üyeleri ile birlikte Başkan Gün’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Sendika üyelerinin ziyaretinden oldukça memnun görüldüğü görünen Belediye Başkanı İbrahim Gün, ziyaret eden ekibe başta teşekkürlerini sunarken, ilçe meseleleri hakkında da kısaca bilgilendirmelerde bulundu.

Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan heyet ise Belediye Başkanı İbrahim Gün’e görevinin hayırlı olmasını ve ilçemize güzel hizmetlerde bulunması dileğiyle başarılar dilediler. Ekip Başkan Gün ile ziyarette bulunan basının karşısında hatıra fotoğrafı da çektirdiler.

Ziyaretin Tüm Fotoğrafları için Tıklayınız!!!
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.