Recent Comments

BOZKIR AK BELEDİYEYE MERHABA dedi.

Bozkır, 30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde demokrasi sınavını başarılı bir şekilde vermiştir. Seçim sathi mahalline girilmesiyle birlikte ilçemizdeki Siyasi partilerin Adayları, meclis üyeleri adayları, mahalle muhtarları seviyeli bir seçim sürecinin yaşanması için saygılı ve hoşgörülü olmuşlar. Bozkır insanımızın demokrasiyi hazmetmesi yüreğinde hissetmesi bizleri gelecek yarınlar adına umutlandırmıştır.

Seçim sürecinde mevcut Belediye Başkanımız Mustafa Uyarın metanetli, hoşgörülü davranışları takdire şayan olmuştur. Aynı şekilde Seçim günü akşamı sonuçların aşağı yukarı netleşmesiyle sonucun AK Parti Adayı İbrahim Gün lehine kesinleşmesiyle, AK Parti Seçim koordinasyon merkezinde İbrahim Gün’ün metanetli duruşu! Sağduyuyu öngören başarıyı abartmayalım, evet seçimi kazanıyoruz ama sorumluluklarımız artıyor. Bu seçimi kaybeden taraf bizde olabildik bunlar siyaset arenasında olan şeyler diyerek, Bozkır için yarışa katılan diğer adayları ve tarafları da teskin edici kucaklayıcı tutumundan ve bu davranışından dolayı tebrik ediyorum.

Hz Mevlana ‘nın söylediği gibi; Dünle gitti cancağazım’Düne ait ne varsa. Artık yeni bir gün yeni bir şeyler söylemek lazım! Evet, artık seçimler geride kalmıştır. Bozkır halkı % 63 gibi yüksek bir oranla AK Partiyi seçmiş, Mustafa Uyar’a ise bu zaman kadar yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür etmiştir. Yeni Belediye Başkanımız İbrahim Gün’ün sorumlulukları ve mesuliyeti kat ve kat artmış, Artık Geceli gündüzlü, nefes nefese kalırcasına çalışma zamanı başlamıştır.

 Bozkır gibi hizmete aç kalmış sorunlar yumağıyla boğuşan, yaşlı ve hızla azalan nüfusuyla, istihdam sorunuyla, zor şartlardaki coğrafi durumuyla, Bozkırımızın yeniden küllerinden doğması şart olmuştur.
Bu yeni dönemde, Bozkırımızın, Bozkırlımızın dertleriyle dertlenen her kesimin bir araya gelerek Belediye başkanımızı İbrahim Gün’ün bayraktarlığında Bozkırın hizmetinde hizmetkârlığında bir araya gelmesi şarttır. Hepimizin bilgisiyle, görgüsüyle hiçbir şey yapamıyorsa yapacağı dualarla, Bozkırımıza sahip çıkmalıyız. Gitmesek te orada yaşamasak ta oralar bizim ecdat yadigârımız topraklarımızdır.
Kendi adıma, Başkanımıza her zaman bilgimizi, birikimlerimizi, projelerimizi vermeye hazırım, Aynı zamanda Bozkır postası gazetemizde şahsıma ayrılan bölümde duygu ve düşüncelerimi yazarak paylaşarak bir mum gibi çevremi aydınlatmaya, Bozkır adına yeni fikirler, projeler üretmeye çalışacağım. Bozkırın ve Bozkırlının dertleriyle dertlenmeye devam edeceğim.
Başkanımıza diyorum ki; Başarının formülü, Okumak, düşünmek, düşündüğünü uygulamak, uygulamayı takip etmek takibi neticelendirmektir. Aynı zamanda çevrendeki akıllı insanların da aklını kullanmak yani değerlendirmektir.
Göreve başlanılan ilk dönemler çok çok önemlidir. Çünkü insanlarda halkta oluşacak ilk intibalar yani imaj sizin başarınızı ya çok kolaylaştıracak ya da çok zorlaştıracaktır. Unutmayalım ki hiç zaman ve hiçbir dönemde halka rağmen hizmet kabul görmemiştir. İlk önce halkın toleransını, hoşgörüsünü ve gönlünü kazanmak şarttır gerisi zaten gelir.
Başkanımıza inanıyor ve güveniyoruz! Önümüzdeki üç beş aylık süreçte yapılacak olan teşhis ve tespitlerle çalışma arkadaşları ve kuracağı ekiple takım olabilme uyumu ve ahengi salladığında Bozkırımız adına büyük başarılar gelecektir. Bizlerde bu başarıları hep birlikte alkışlayacağız ve bu başarılarla onurlanacağız. Hep birlikte Bozkır olacağız!

Başkanımız İbrahim Gün’ün de seçim akşamı sıcağı sıcağına ilk mesajlarında, Hadimi H.Z. sözüyle söylemiştir, "Kamil insan odur ki her yere koya bir eser. Eseri olmayanın yerinde yeller eser." dediği gibi bizlerde beş yılda eserler yaparak Bozkırı beş yıl boyunca Bozkırlıyla beraber yöneteceğiz.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.