Recent Comments

BOZKIR VE SEÇİM !!!

30 Mart 2014 Mahalli idari seçimleri yapıldı.Yurt çapında büyük bir katılım sağlandı.Kayda değer bir olumsuzluk da yaşanmadı.Demokrasinin en büyük nimetleri,serbest bir ortamda seçme ve seçilme hakkımızı kullanmamızdır.

Seçim bir şekilde sandık vasıtasıyla irademizi yansıtıp,yönetime katkı vermektir.Bizleri idare ve hizmetle tanıştıracak kadroları belirlemektir.Ülke çapında bu irade gösterilmiş,yeni belediye başkanları,belediye meclis üyeleri ve muhtarlarımız belirlenmiştir.Millet ve memleketimize hayırlı,uğurlu olsun...

Bozkır'da da seçimler yapıldı.Beş yıldır belediye başkanımız olan Mustafa Uyar ve ekibi,yeni seçilen İbrahim Gün ve ekibine " Bozkır ve Bozkır'lıya hizmet bayrağını " teslim etti.

Hizmetlerinden dolayı Mustafa Uyar başkanımıza şükranlarımı sunarım.Hizmet döneminde belediye-merkezi hükümet iş birliğiyle az işler yapılmadı.Kanalizasyon,Çarşamba çayının ıslahı,arıtma tesisi v.b gibi.Mustafa başkanın çevre belde ve köylere katkıları da unutulmaz.En son " Bozkır Şehitliği.."
Tabiki seçim bir yarıştır,neticede ipi bir aday göğüsleyecektir.Büyük şehir yasası ile birlikte imkanları ve sorumluluğu da artmıştır,Bozkır belediyemizin...

Bozkır'ı Ak Parti belediyeciliğiyle tanıştıran,Ak parti Bozkır İlçe teşkilatını ve başkanımız İbrahim Gün'ü tebrik ediyorum.
Bozkır'ımıza güzel hizmet ve tesisler kazandırmalarını temenni ediyorum.Yukarıda maketi olan " otogar,kültür merkezi" heyecan uyandıran projeler.Güzel olan herşeyin yanında Bozkır'lılar sizi yalnız bırakmayacaktır.

Bozkır ve Bozkır'lıya hizmet yolunda Mevlam yar ve yardımcınız olsun...

Siristat com : Ali Rıza ÖZASLAN
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.