Recent Comments

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün'den Birlik Beraberlik Mesajı


Tüm yurtta olduğu gibi Bozkır'da da halkımız 30 Mart'ta sandık başına gitti ve Ak Parti'den Bozkır Belediye Başkanlığını İbrahim Gün kazandı.

Başkanlığı kazanan İbrahim Gün sitemiz üzerinden birlik ve beraberlik bildirisi yayınladı. Söz Konusu bildiriyi sizlere aktarıyoruz.

Tüm yurtta olduğu gibi Bozkır'da da seçimler gerçekleştirildi. İlçemizdeki gerçekleştirilen seçimde mesele şuydu, İbrahim Gün'ün belediye başkanlığını kazanması değil Bozkır belediyesinin Ak Parti belediyeciliği ile tanışmasıydı, Bozkırı büyükşehir belediye başkanımızla tanıştırabilmek ti ve daha doğrusu Bozkırı Başbakanımızla tanıştırabilmek ti şükürler olsun desteklerinizle bunu başardık.

Bu başarıda emeği geçen İlçe Başkanımızdan, yönetim kurulu üyelerimize, gençlik kollarımızdan, kadın kollarımıza, ,mahalle köy temsilcilerimize, belde başkanlarımıza kadar sandık başındaki tüm görevli arkadaşlarımıza, meclis üyesi aday arkadaşlarımıza ve tüm Bozkırlı hemşerilerimize  en içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Geçirmiş olduğumuz seçim sürecinde başından beri ön gördüğümüz rakamlara halkımızın destek ve teveccühü ile ulaştık. Seçim bir yarıştı bu yarışta kaybeden ve kazanan tüm siyasi partilerinin başımızın üstünde yeri vardır, bundan sonra hiçbir siyası parti ayrımı yapmadan tüm vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız ve vatandaşlarımızla beraber Bozkırda beraber çalışacağız. 

Belediye başkanlığı aday adaylığı seçim sürecinde ve belediye meclisi aday adaylığı sürecinde partimizden aday olan arkadaşlarımızın düşündükleri projelerden de faydalanarak Bozkır için hizmet üretme yarışında birlik ve beraberlik içinde çalışacağız, şu ana kadar Ak Partinin belediye başkan adayıydım ancak seçildiğimiz  günden itibaren tüm Bozkırın belediye başkanı olmak bizim şiarımızdır. 

Görev süremizce yapılacak olan hizmetleri tüm Bozkırlı hemşerilerimizle birlikte başaracağız ve bu seçimler Bozkır'da şunu da gösterdi ki birçok hemşerimiz siyası parti ayrımı yapmadan bizlere teveccühlerini gösterdi, kazanmış olduğumuz bu günden itibaren bu kazanmışlığı önümüzdeki günlerde hizmete dönüştürerek biz Bozkırın bize yüklemiş olduğu yükümlülüğü en iyi şekilde taşıyacağımıza inanıyoruz. 

Önümüzdeki beş yıllık süreçte yapmış olduğumuz hizmetlerle Bozkırı tüm belde ve köyleri ile birlikte Ak Partinin hizmetleriyle tanıştıracağız. Biz beş yıllık süreçte hizmetlerimizi yaptıktan sonra gerek oy veren gerekse oy vermeyen tüm vatandaşlarımıza iyi ki Ak Parti Bozkır  başkan adayına ve Konya Büyükşehir belediye başkan adayına oy verdik dedirte bilirsek ne mutlu bizlere.

Sözlerimizi fazla uzatmadan Hadimi H.Z. söylediği gibi "Kamil insan odur ki her yere koya bir eser. Eseri olmayanın yerinde yeller eser." dediği gibi bizlerde beş yılda eserler yaparak Bozkırı beş yıl boyunca Bozkırlıyla beraber yöneteceğiz. herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin

Seçim sonuçlarının %50 oranında açıklandığında Seçim Bürosunda Başkan İbrahim Gün ve Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli tarafından yapılan teşekkür konuşması.







Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.