Recent Comments

Bozkır’da Yeni Dönemde Görev Yapacak Muhtarlar Bilgilendirildi


Bozkır’da yeni dönemde görev yapacak muhtarlar Bozkır Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen tanışma ve bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

Bozkır Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen tanışma ve bilgilendirme toplantısı yeni dönemde Bozkır’a hizmet edecek muhtarları bir araya getirdi. Bozkır Belediyesi yeni belediye düğün salonunda gerçekleşen programa Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır Belediyesi İl Encümenleri, Bozkır Belediyesi Daire amirleri ve muhtarlar katıldı.

Sorunsuz bir seçim döneminin ardından vatandaşımız teveccühünü göstererek; “Mahallemizden bu kişiler bizleri temsil eder, bu kişiler bizim hakkımızı, hukukumuzu arar ve bizim derdimizden anlar” diyerek sizleri seçtiler diyen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, “Yeni dönemle sizler Bozkır Belediyesi ile bir köprü görevi göreceksiniz,i mahallelerimizdeki sıkıntılarını hemen ilgili kurum ve kuruluşlara bildireceksiniz” dedi.

Başkan Gün'ün yeni yapıya yönelik anlatımları sonrası Muhtarlar'dan sorular alındı, Muhtarların merak ettiği konuları Bozkır Belediyesi daire amirleri bilgilendirdi.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin

Haberin Tüm fotoğrafları için Tıklayınız!!!


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.