Recent Comments

Bozkır'da Yoğun Katılımla Kutlu Doğum Kutlandı


Kutlu Doğum Haftası Bozkır İlçe Müftülüğü tarafından Bozkır İlçesinde 15 Nisan 2014 Salı günü düzenlenen bir dizi etkinlikle kutlandı.

Ülkemizde 1989 yılından bu yana Diyanet İşleri Başkanlığı organizesi ve halkımızın katılımıyla 14-20 Nisan tarihleri arasında her yıl ayrı bir ana başlık ve ayrı bir coşkuyla kutlanan ve Efendimizin (sav) miladi olarak dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümü olan Kutlu Doğum Haftası Bozkır İlçe Müftülüğü tarafından Bozkır ilçesin de 15 Nisan 2014 Salı günü kutlandı.

Bozkır Belediyesi yeni düğün salonunda ikindin yemek ikramı ile başlayan kutlu doğum programı akşam namazı sonrası Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. İlçe genelinde düzenlenen "Peygamberimiz konulu" şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizin şiirleri dinlendikten sonra bu senenin kutlu doğum program başlığı olan “Hz. Peygamber Din ve Samimiyet” şeklinde belirlenen başlıkta Prof. Dr. Mustafa Demir konferans düzenledi.

Programla ilgili olarak gazetemize konuşan İlçe Müftüsü Veli Çömçe: “Halkımızın geçen yılki Kutlu Doğum Programına olan yoğun ve coşkulu katılımı bu yıl program hazırlamaya olan arzumuzu daha da artırdı. Bu sene halkımızdan önceki yılın da üzerinde bir katılım gerçekleşti. Önceki seneki ilgiyi bildiğimiz için bu sebeple program öncesindeki yemek ikramını da artırdık." dedi.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin

Bozkır Kutlu Doğum Programı Tüm Fotoğrafları için Tıklayınız!!!

Hisarlık Kutlu Doğum Programı Tüm Fotoğrafları için Tıklayınız!!!

Bozkır Kutlu Doğum Programı  Video;


Hisarlık Kutlu Doğum Programı  Video;







Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.