Recent Comments

İlçemiz Bozkır'da Polis Haftası Kutlamaları Gerçekleştirildi


İlçeimiz Bozkır'da 10 Nisan Polis haftası düzenlenen etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.

Bozkır Hükümet konağı önünden gerçekleştirilen program İlçe Emniyet Amiri Osman Şen’in Atatürk büstüne çelenk koyması, ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Daha sonra bir konuşma yapan İlçe Emniyet Amiri Osman Şen, Emniyet Teşkilatı'nın 169'uncu yılını kutlamanın gururu ve kıvancını yaşadıklarını belirtti.

Emniyet Amiri Osman Şen, "Türk Polis teşkilatı olarak 169. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve kıvancını yaşıyoruz. Kuruluş yıl dönümüzü birlikte kutlayan tüm misafirlerimize kurumum ve şahsım adına teşekkürlerimi iletiyorum.

Teşkilatımız ilk defa 10 Nisan 1845 tarihinde yayınlanan polis nizamnamesi ile birlikte kurulmuştur. Polis Teşkilatımız kurulduğu günden beri gece gündüz görevini en iyi şekilde yapmaktadır. Devletin bekası, milletin huzur ve güvenliği için kutsal yemine bağlı kalarak gerektiğinde malını ve canını feda etmekten çekinmemektedir.

Bozkır Konya’mızın en huzurlu ilçelerinden bir tanesidir. Bozkırın en huzurlu ilçelerden birisi olmasında en büyük pay Bozkır halkınındır. Huzur ve güven ortamını sizlerden aldığımız destek sağladık ve yine sizlerden alacağımız destek ile huzur ve güven ortamı devam edecektir.

Bu önemli günümüzde devletimizin bekası ve selameti için canlarını feda eden şehitlerimizin aziz hatıralarını rahmetle anarken, geride kalan dul ve yetimlerine şükranlarımızı belirtir, emekli ve gazilerimizi minnetle anarak halen görevde olan teşkilat mensuplarımıza görevlerinde sağlık ve başarılar dilerim” dedi.

Yıl boyunca ilçe Amirliğinde başarı gösteren personellere Bozkır kaymakamı Mustafa Demir teşekkür belgeleri verdi.

Tören daha sonra İlçe Emniyet Amirliğinde, Emniyet Amiri Osman Şen’in ve personelin kutlamaları kabul etmesiyle devam etti. Yıl dönümü anısına programa katılan davetlilere ikramda bulunuldu.

Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak polis teşkilatımızın 169.yıl dönümünü en içten dileklerimizle kutluyoruz. 

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin


Haberin Videosu;



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.