Recent Comments

Sazlı Köyü İlkokulundan Kitap Okuma Başarısı


İlçemize bağlı Sazlı Köyü İlkokulu öğrencisi Enes yıldırım 2 yıldır başarılı bir şekilde Kütüphanemize gelerek kitap okuma alışkanlığı sebebiyle ödüllendirildi.

Köy okulu olmasına rağmen uzak yakın demeden her hafta 2-3 kitap alarak 2013 yılında ilköğretim okulları dalında en çok kitap okuyan öğrenci oldu. Sazlı Köyü ilkokulu öğretmeni İbrahim Abbas Kılıç hocamızdan aldığımız bilgilerden öğrencinin okulunda başarılı olduğu ve okul kütüphanesinde de tüm kitapları okuduğunu söyledi.

Ayrıca ilçe halk kütüphanemiz müdürü Murat Akman’dan aldığımız bilgelerden öğrencinin uzak bir köyde oturmasına rağmen ablası aracılığıyla her gün kütüphanemize gelerek Enes’e de kitap aldığını ayrıca ablası Ayşenur Yıldırımın da ortaokullar dalında ödüle layık görüldüğünü söyledi, bundan sonrada tüm köy okullarımızın da kitap okuma alışkanlığını sağlamak için kütüphane olarak elinden gelen desteği sağlayacağını belirtti.


Ayrıca Müdür Akman Sazlı köyü ilkokulu müdürü ve öğretmeni İbrahim Abbas Kılıç hocaya da öğrencilerine böyle okuma ve kütüphane alışkanlığı sağladığı için teşekkürlerini sitemiz aracılığıyla iletti. 

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin

Haberin Tüm Fotoğrafları için tıklayınız!!!
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.