Recent Comments

'Seçimdeki Rekabetin Yerini Hizmet Alsın'

Gazetemiz Bozkır Postası Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz, 30 Mart’ta yapılan yerel seçimleri değerlendirirken, artık Bozkır’a hizmet için eleştirilerin olması gerektiğine vurgu yaptı.

İki haftayı geride bıraktığımız 30 Mart Yerel seçimlerinin ardından Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz: “Demokrasinin daha sağlıklı işleyebilmesi ve toplumun temsil edileceği, ayrıca doğru ve kaliteli hizmetleri alabileceği yerel yönetimlerde yapılan bir seçim sürecini daha geride bırakmış bulunuyoruz” dedi.
Yılmaz: “Öncelikle geçirdiğimiz bu seçimin ülkemize ve Bozkırımıza hayırlı olması en büyük arzumuzdur. 1 Nisan tarihi itibari ile uygulanmaya başlanan Yerel Yönetimler Yasası’nın yapılan bu seçimle gelecekte ülkemize, Bozkırımıza ve insanımıza getireceği artılarını ve eksilerini de görmüş olacağız. Demok-rasilerin vazgeçilmez unsuru seçimlerde göreve gelen yöneticilerimizin elbette yöresine hizmet etmekten başka bir amaçlarının olmadığını düşünmekteyiz. Yeni Belediye Başkanımız İbrahim Gün’den de Bozkır için aynı heyecan ve şefkati beklemekteyiz.

Ancak yapılan bu seçimin öncesinde oluşan rekabetin yerini Bozkır’a kaliteli hizmet noktasına yönlenmesini de umut ediyoruz. Kısır çekişmelerin, ötekileştirmelerin, ben yaptım oldu mantığıyla hareket etmenin, siyasi ve kişisel çıkar peşinde koşmanın dün olduğu gibi bugünde Bozkır’a ve insanına ihanet olacağını unutmamalıyız.
Seçimler esnasında oluşan sıkıntılı, bazen birbirimiz üzücü rekabetlerin yerini artık hizmet için el ele, birbirini anlayabilen bir üslupla çalışarak sosyal ve ekonomik anlamda Bozkırımıza daha fazla katma değer sağlamanın çarelerini hep birlikte aramalıyız. 

Bozkır Postası Gazetesi olarak 26 yıldır Bozkır’da basın olarak çok şeyler yazdık, çizdik. Devlet hizmetlerinden Bozkır’ın da faydalanması için sesimizi zaman zaman yükselttik. Kimileri kırıldı, kimileri sesimize ses verdi. Sonuçta Bozkır için bağırdık. Sesimize kulak verenler oldu. Bozkır Postası olarak da bundan gurur ve onur duyduk. Sonuçta barış içinde ve yaşam standardı yüksek bir şehrimizin olması için yatırımlar gelmesini istedik. Aynı şeyleri yeni Belediye Başkanımız İbrahim Gün’den de isteriz. Zaman zaman doğru olan işlerden övgüyle bahsederiz. Yanlış olanlardan da eleştiriyle bahsederiz. Yeni Başkanımız bunlara karşı hazırlıklıdır zaten. Ayrımsız bütün yönetici ve kuruluşlarımızla dün olduğu gibi bugünde yapıcı rolümüzü üstlenmeye devam edeceğiz. Gördüğümüz her doğruları, yanlışları ve eksikleri de yazmaya devam edeceğiz. Niçin devam edeceğiz? Bozkır için” ifadelerini kullandı.

Yeni seçilen Bozkır Belediye Başkanımız İbrahim Gün’e görevinin hayırlı ve başarılı olması dileklerinde bulunan, Genel Yayın Yönetmenimiz Yunus Yılmaz, başkan Gün’ün ilçemize hayırlı hizmetler yapması da en büyük arzumuzdur dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.