Recent Comments

Yurt Dışı Eğitimine Gidecek Öğrenciler Kaymakam Demir’i Ziyaret Etti


Leonardo da Vinci programımı kapsamında yurt dışı eğitim programına katılacak Konya’nın Bozkır İlçesi Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir’i makamında ziyaret etti.

Bozkır Endüstri Meslek Lisesi ve Konya Kozağaç Teknik ve Endüstri meslek Lisesi ile ortaklaşa yürütülen proje kapsamında “Bilgisayar Destekli Tasarım ve Üretimde SOLIDWORKS” isimli Leonardo da Vinci programı kapsamında Almanya/Frankfurt Hanau kentinde 3 haftalık eğitime gidecek öğrenciler öğretmenleri ile beraber Kaymakam Demir’i ziyaret ettiler.

Projeye katılacak olan öğrenciler makine teknolojileri alanında mesleki bilgi ve deneyimlerini geliştirecek.

Bozkır Kaymakamlığına gerçekleştirilen ziyarete öğrencilerimizle beraber Bozkır Milli Eğitim Müdürümüz Ali Doğan, Bozkır Endüstri Meslek Lisesi Müdürümüz Nevzat GÖZET ve Yetiş Leylek'de katıldı.

Daha önceki senelerde olduğu gibi Endüstri Meslek lisemiz öğrencilerini yurt dışı eğitimlere katılmalarını sağlayarak öğrencilerimizin kendilerini geliştirmelerine olanak sağlıyor. Sırıstat haber merkezi olarak okul yönetimimizi bu tarz çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin




Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.