Recent Comments

AK Parti Bozkır’da Seçim Startını verdi


AK Parti Bozkır İlçe Teşkilat Başkanı Memduh Çelmeli, 10 Ağustos 2014 günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için seçim hazırlıklarına başladıklarını belirtti. Çelmeli, Sandık kurullarını oluşturduklarını ve AK Parti Bozkır İlçe Teşkilatı olarak 10 Temmuz 2014 günü Bozkır’da seçim startını verdiklerini söyledi.

AK Parti Bozkır İlçe Teşkilat Başkanı Memduh Çelmeli, parti yönetimindeki bazı arkadaşlarıyla birlikte gazetemizi

ziyaret etti. Çelmeli gazetemize yaptığı basın açıklamasında, partisinin ilçe seçim koordinasyon merkezi tarafından hazırlanan program ve takvim çerçevesinde 10 Ağustos da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle ilçe genelinde çalışmalara 10 Temmuz 2014 tarihinden itibaren başladıklarını belirtti.

Bozkır kent merkezinde esnaf ziyaretlerini yaparken, ilçeye bağlı mahallelere de geziler düzenleyeceklerini aktaran Çelmeli, konuşmalarını şöyle sürdürdü: “Halkımızla iç içe olarak Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemini vurgulamaya çalışacağız ve AK Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a vatandaşlarımızdan oy desteği isteyeceğiz. İnşallah 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde de büyük çoğunlukla yüzde 50’den fazla oy alarak, ilk turda seçilip cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturacağına inanıyoruz” dedi.

AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı seçimi ile devrim niteliğinde yeni bir dönemin başlayacağını ifade ederek, bu seçimin çok önemli olduğunun altını da çizdi. Çelmeli, bazı vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'ın seçimi kesin kazanacağına inandıklarını düşünerek, sandık başına gitmeme niyetinde olduklarını söylüyorlar. Bu seçimi Allah’ın izniyle başbakanımız zaten ilk turda kazanacak ama bu seçimde alacağı oy oranı da Türkiye'de ve dünyada çok önemli olacaktır. O yüzden vatandaşlarımızın mutlaka sandık başına giderek oy kullanmalarını istiyoruz. Sadece seçimlerde değil, sürekli sahada olmaya özen gösterdik, belediye başkanlığını kazandıktan sonra da sürekli halkımızla beraber iç içe, hasbıhal ederek beraber olduk” diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli gazetemize yaptığı basın açıklamasından sonra, parti yönetimindeki arkadaşlarıyla birlikte gazetemiz çalışanlarıyla vedalaşarak ayrıldılar.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.