Recent Comments

AK Partililer Bozkır’da Sandığına Sahip Çıktı!


AK Parti Genel Merkezi tarafından “Sandığa Sahip Çıkıyoruz” sloganıyla Türkiye genelinde başlatılan çalışmalar, 22.06.2014 tarihinde Bozkır genelindeki sandıklarda da “Sandığımıza Sahip Çıkıyoruz” sloganıyla seçmenlerin tüm sandıklarda toplandığı belirtildi.

AK Partililer 22 Haziran 2014 Pazar günü Bozkır genelindeki her sandıkta seçmenlerle “Sandığımıza Sahip Çıkıyoruz” sloganları ile toplandığı öğrenildi.

Konu ile ilgili gazetemiz muhabirine açıklama yapan AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli: “Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Genel Başkan Yardımcımız Sayın Süleyman Soylu’nun takipleri ile beraber tüm Türkiye’de “Sandığa Sahip Çıkıyoruz” sloganı adı altında 81 vilayette çalışmamız başlamış durumdadır. Bizler de Bozkır ilçesi olarak yapılan çalışmaları takip edecek koordinasyon kurulu olarak çalışmalarımızı takip ediyoruz. Ana kademeden gençlik ve kadın kollarından oluşan arkadaşlarımız şuan itibariyle ilçemizde ve ilçemize bağlı tüm mahallelerimizin tamamında yapılan çalışmalarımızı tamamladık ve genel merkezimize bildirdik” diyen AK parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli: “Bugün itibariyle sandıklarımızın son durumu nedir diye bir tespit çalışması yapıyoruz. 10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimi ve onun devamında da genel seçimler için sandık yönetim kurulları ne durumdadır ve bunlarla alakalı olarak da önümüzdeki süreçte tabana daha çok yayılarak yapılacak olan çalışmaları incelemektir. Varsa eksiklerimizi tamamlamak amacıyla bizim tabirimizle tatbikat yapıyoruz. Türkiye’de ilk defa yapılan bu çalışmayı da başarı ile tamamlamak niyetindeyiz. Biz biliyoruz ki sandığa sahip çıkmak, aziz milletimizin iradesine sahip çıkmaktır. Gördüğünüz gibi Bozkır genelindeki tüm sandıklarımızda yapılan toplantılarda da seçmenlerimizin ilgisi ve katılımı oldukça fazla oldu” diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.