Recent Comments

Akyürek ve Sorgun Bozkırlılarla İftar Yaptı


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçe iftarlarına Bozkır’da devam etti..

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Bozkır halkıyla iftar yaptıktan sonra, muhtarların sorunlarını dinledi.

Başkan Akyürek, ilçedeki yatırımlara önceliklerinin su çalışmaları olduğunu ilçede çok sayıda mahallede su sıkıntısı yaşandığını bildiklerini belirtti.

Öncelikli su sıkıntılarının giderilmesinden sonra yatırımların Konya merkezdeki standartlarda devam edeceğini kaydetti.

Başkan Akyürek, iftar programı sonrası Bozkır Belediyesi’nde Başkan İbrahim Gün, Bozkır Meclis üyeleri, Belediye daire amirleri ve muhtarlarla bir araya geldi. Büyükşehir daire başkanlarının da bulunduğu toplantıda Başkan Akyürek, muhtarların sorunları dinlendi, istek ve taleplerini not aldı.

3 BİN KİŞİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Ramazan’da bütün ilçeleri ziyaret ederek iftar yaptıklarını dile getiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek, iftar öncesinde yaptığı konuşmada, “Belediye Başkanımız ve muhtarlarımızla bir toplantı yapacağız ve Bozkır için yapılması gerekenleri ve Bozkır Stratejik planımızı muhtarımızın taleplerini de katarak oluşturacağız.” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Sorgun Bozkırlılar 10 Ağustos’ta da destek verecektir.

Konya Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu iftar programına katılan Ak Parti İl Başkanı sorgun iftar programı sonrası Bozkır Belediyesi’nde Başkan İbrahim Gün, Bozkır Meclis üyeleri, Belediye daire amirleri ve muhtarlarla bir araya geldi.

Başkan Sorgun ”Bozkıra teşekkür için gelmek istiyordum ancak nasip olmadı, bugün başka bir programım olmasına rağmen buraya o programımı erteleyerek Bozkırlılarla buluşmak için buraya geldim.


Bozkır 30 Martta nasıl hizmete oy verdi ise, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde de hizmete oy verecektir. Bozkır’a bu konuda güvencimiz tamdır.” dedi.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin

Haberin Tüm Fotoğrafları için Tıklayınız!!!
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.