Recent Comments

Atatürk Öğrencileri ve Velileri Ödüllendirildi


2013/2014 Eğitim ve Öğretim yılının sona ermesi ile birlikte Atatürk Ortaokulu öğrencileri ile velilerine ödül yağdı.

İlçemiz Atatürk Ortaokulu 2013-2014 eğitim ve Öğretimin sona ermesi nedeniyle öğrencilerine ve velilerine ödül yağdırdı.

Konu ile ilgili Bozkır Postası muhabirine kısa bir konuşma yapan okul müdürü Mustafa Akkuş, başarının mutlaka ödüllendirilmesinin gerektiğini belirtti. Üç yıldır öğrencilerini ödüllendirdiklerini bu yıl buna velilerin de dahil edildiğini dile getiren okul müdürü Mustafa Akkuş tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür etti.


2013/2014 Öğretim Yılında kıyaysa bir mücadelenin

sonrasında; Okul birincisi Hazal Akkuş’a Çeyrek Altın ile ödüllendirilirken, en çok kitap okuyan Hasan Kağan Altınışık’a bisiklet, 40 Hadisi ezbere okuma yarışmasında ilçe ikicisi olan Halit Ayyıldız’a 300 TL para verildi.


Ayrıca takdir ve üstün başarı alan öğrenciler ile velilerine de plaket verildi. Okullarını Bozkır’da şampiyon yapan ve ilçemizi Seydişehir’de temsil eden Kız voleybolcular da madalya ile ödüllendirildi.


Atatürk Ortaokulunun düzenlemiş olduğu ve Bozkır’a örnek olacak olan ödül törenin de duygulu ve sevinçli anların bir arada yaşandığı görülmüştür.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.