Recent Comments

Başkan Çelmeli’den Kadir Gecesi mesajı


AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajla tüm Bozkırlıların Kadir Gecesini kutladı.

Bin aydan daha hayırlı olarak nitelenen Ramazan ayı içerisinde olan Kadir Gecesi dolayısıyla AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, gazetemiz aracılığıyla kutlama mesajı yayımladı.

Gecenin önemine değinen Başkan Çelmeli mesajında şunları söyledi. “Bin aydan daha hayırlı olan ve Peygamberi Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) İslam dini vahyedilmeye başlanmıştır. Sevginin, rahmetin, hoşgörünün dini olan İslam’ın vahyedilmeye başlandığı bu önemli gecede Ramazan Ayının bereketiyle değerlendirmeli, dinimiz için, ülkemiz, milletimiz ve tüm Müslümanlar için dua etmemiz için fırsattır.

Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’de Kadir Gecesi Kadir Suresiyle ‘Şüphesiz ki Biz Kuran'ı Kadir gecesinde indirdik. (Ey Resulüm!) Kadir gecesinin ne olduğunu sen bilir misin? Kadir Gecesi bin aydan hayırlıdır. Melekler ve Ruh (Cebrail) o gecede Rablerinin izniyle her türlü iş için inerler de inerler. O gece, tanyerinin ağarmasına kadar bir esenliktir’ şeklinde açıklanmıştır. 

Bizler için böyle önemli bir günde, gecede dualarımızda mazlumları unutmayalım. İslam birliği için dua edelim. Gazze’de mübarek Ramazan ayında yapılan zulmün, katliamın bitmesini, dünya üzerindeki tüm savaşların ve katliamların sona ermesini, barış, kardeşlik ve huzur ortamının olmasını yüce Allah’tan diliyor, tüm Müslümanların ve inananların Kadir Gecesini kutluyorum” dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.