Recent Comments

Bozkır'dan 404 Genç Asker Olacak


Konya’nın Seydişehir ilçesinde Askerlik Şubesi 3. dönem asker sevkıyatında bölgeden 934 gencin askere gideceği belirtildi.

Konu hakkında bilgi veren Askerlik Şube Başkanı Kamil Güngör, “Şubemiz en fazla üçüncü celepte asker sevk eder. Bölgeden 934 askerimizi Ağustos celbinde vatani görevini yapmak için kışlalarına uğurlayacağız.

Bu dönemde ilk kez sevk olacak askerlerimiz işlemlerini şubemize gelmeden İnternet üzerinden yapabilecekler. İnternet üzerinden sevkini yapamayanların ki askerlik şubemizden yapılacak. Yine ilk kez askere gidecek gençlerimiz yol ve iaşe paralarını kendileri PTT’ye başvurarak alabilecekler” dedi.

94/3 dönem askerlerin alınacağı üçüncü dönem Ağustos celbinde Seydişehir’den 306, Bozkır’dan 404, Ahırlı’dan 115, Yalıhüyük’ten 9 olmak üzere toplam 834 er ve erbaş; dört yıllık üniversite mezunu askerler olacaklardan da yaklaşık 100 kişi 16 Temmuz tarihi itibari ile sevk evraklarını alabilecekler. Üçüncü dönem asker celbi gelenler 4-8 Ağustos tarihlerinde kışlalarına teslim olmak için ilçemizden ayrılacaklar.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.