Recent Comments

'Erdoğan'ın Adaylığı Bozkır’ı Mutlu Etti'


AK Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli: “2001'de çıktığı bu uzun ve meşakkatli yolun her santiminde milletle yürüyen, milletin rızasını alarak bu yolda ilerleyen Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adayı olması, hem ülkemizi, hem de ilçemiz Bozkır’ı çok mutlu etmiştir" dedi.

AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adayı gösterilmesinin ardından, hem ülkemiz genelinde, hem de ilçemiz Bozkır genelinde halkımızın çok mutlu olduğunu belirtti.

Konu ile ilgili gazetemiz Bozkır Postasına konuşan ilçe Başkanı Memduh Çelmeli: “Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 13 yıl önce çıktığı yoldan asla dönmemiştir. Daima milletin adamı olmuştur. Sayın Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı görevine gelmesi halinde partimiz olağanüstü genel kurula gidecektir. Böylece yeni Genel Başkanımızı da seçeceğiz. Allah’a şükürler olsun parti olarak çok ciddi bir kurumsal yapımız vardır. Nasip olursa, 2015 genel seçimlerinde oy kaybına uğramayı bırakın, daha yüksek oyla AK Partinin parlamentoya gireceğini ve tekrar hükümeti yönetme görevini üstleneceğini düşünüyorum. ‘Partinin başından Tayyip giderse, AK Parti dağılır’ diyenler de hayal kırıklığına uğrayacaklardır. Ben gazeteniz aracılığıyla tüm Bozkırlı hemşerilerimizi bu vesileyle tekrar selamlıyorum. Bozkırımız bize genel seçimlerde olsun, referandumda olsun, son yapılan yerel seçimlerde olsun en yüksek oyu veren ilçe halkımızın, tekrar bizden yana tercih kullanmalarını istirham ediyorum” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Başkan Çelmeli konuşmalarını şöyle tamamlarken: “2001'de çıktığı bu uzun ve meşakkatli yolun her santiminde milletle yürüyen, milletin rızasını alarak bu yolda ilerleyen Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adayı olması, hem ülkemizi, hem de ilçemiz Bozkır’ı çok mutlu etmiştir. Ülkemiz için tarihi sürecin bir sonraki aşaması olan 10 Ağustos'ta halkımız ilk defa Cumhurbaşkanını seçecek ve inanıyoruz ki ülkemiz aydınlık geleceğe koşar adımlarla ilerlemeye devam edecektir. AK Parti Bozkır İlçe Teşkilatı olarak bizler de sonuna kadar Sayın Başbakanımızın destekçisiyiz. İnanıyoruz ki 10 Ağustos günü daha ilk turda Sayın Başbakanımız seçilecek ve yeni Türkiye, imrenilen ülke olmaya devam edecektir” diyerek gazetemizden ayrıldı
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.