Recent Comments

İftar sofrasına yoğun ilgi var


Önceki yıllarda olduğu gibi bu Ramazan ayında da aynı hayırsever kardeşler tarafından organize edilen iftar yemeği bu yıl Belediye eski düğün salonunda veriliyor. İftar sofrasına Bozkırlı hemşerilerimizin yoğun ilgi gösterdiği görülüyor.

Hayırsever kardeşler tarafından her yıl ramazan ayı boyunca ilçemizde geleneksel hale getirilen iftar sofrası bu yıl Belediye eski düğün salonunda gerçekleştiriliyor. Orucun dördüncü günü Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir eşi ile birlikte iftar yemeğine katıldı. Belediye Başkanı İbrahim Gün, Emniyet Amiri Osman Şen ve İlçe Müftüsü Veli

Çömçe’de aynı gün iftar yemeğine katıldıkları görüldü.

Önceki yıllarda olduğu gibi bu Ramazan ayında da aynı hayırsever kardeşler tarafından organize edilen iftar çadırının yeri bu yıl değiştirildi. İftar çadırı yeri bu yıl kapalı bir alan oldu. Bu kapalı alan ise Belediye eski düğün salonu oldu. Burada verilen iftar yemeğine de Bozkırlı hemşerilerimiz yoğun ilgi gösteriyor.

Dördüncü yılı gerçekleştirilen iftar sofrasına yaklaşık olarak günde 150-200 kişinin iftarını açtığı görülüyor. İftar yemeğine geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda yoğun ilgi var. Hayırsever kardeşlerin katkılarıyla mübarek Ramazan ayında ilçemizde geçen yıllarda verilen iftar yemeği bu yılda aynı kardeşler tarafından tekrar veriliyor.
Hayırsever kardeşlerin kurmuş oldukları iftar sofrasında, her kesime huzurlu bir şekilde iftarlarını açmaları için iftar sofrası bu yılda hizmet vermeye devam ediyor.

Gazetemiz Bozkır Postasına konuşan vatandaşlar ise: “Bu mübarek ayda iftar sofrasında iftar açmanın keyfi daha bir bambaşka oluyor. Bu tür etkinlikler biz vatandaşların bir birleriyle kaynaşmasına, aynı ortamda zengin ve fakirin bir arada olması da ayrı bir güzellik katıyor” diyen vatandaşlar, Ramazan ayı sonuna kadar hizmet verecek olan iftar yemeğini veren hayırsever kardeşlere de, ayrıca gönülden teşekkür ettiler.


İftar yemeğini dört yıldır ilçemizde veren ve isimlerinin açıklanmasını istemeyen hayırsever kardeşler, her gün 150-200 kişiye iftar açtırmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Hayırsever kardeşler, misafirlerini de iftar sofrasında kendileri ağırlıyorlar.

İftar yemeğinin harcamalarının tümünü her yıl karşılayan ve bu iftar sofrasını her yıl kuran hayırsever kardeşlere halkımız adına Bozkır Postası gazetesi olarak bizlerde teşekkür ediyoruz.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.