Recent Comments

Kaldırım işgallerine mola


Bozkır Belediyesi tarafından yaklaşık iki ay önce ilçedeki kaldırımları işgal eden esnaflara kaldırımların işgal edilmemesi için kaldırım yasağı getirilmişti. Tüm esnaflarımızda Belediyenin getirdiği bu uygulamaya harfiyen uymuşlardı. Bayram haftası nedeniyle bugünden itibaren uygulamaya mola verildi.

Yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle bugünden itibaren esnaflar kaldırımları yeniden işgal etmeye başladılar. Belediye tarafından Ramazan Bayramının yaklaşmasından dolayı sadece Bayram haftasında olmak üzere esnetilmiş ve esnafların daha rahat satış yapmaları için bayram öncesinde bir hafta boyunca esnaflara kaldırım işgal izni verildiği öğrenildi.

Ramazan Bayramından sonra kaldırım işgallerinin tekrar devam edeceğini belirten Belediye yetkilileri, eğer bayramdan sonra kaldırımların işgaline devam edenler olursa; “Belediye olarak ikazlarda bulunacağız. Yapılan ikazlara rağmen, kaldırım işgallerini sürdüren iş yeri sahiplerine cezai işlemler uygulanacaktır. Bayramdan sonra şehir içerisindeki kaldırımları işgal eden esnaflarımızı uyaracağız. Hepimizin bildiği gibi bu kaldırımlarımız yayalara aittir. Vatandaşlarımızın yürüme hakkı engellenmemelidir. Bayram haftası nedeniyle kaldırım işgallerini serbest bıraktık. Ama Bayramdan sonra aynı şekilde yasağın devam edeceğini herkes bilmeli. Bayramdan sonra malzemelerini kaldırıma çıkaran esnaflar hakkında tutanak tutularak cezai işlem yapılacaktır” denildi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.