Recent Comments

Motosiklet güveliği için kask dağıtıldı


Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır Trafik Tescil ve Denetleme Büro amirliği ve özel bir iş yerinin sponsorluğunda motosiklet kullanıcılarına ücretsiz kask dağıtımı yapıldı.

Bozkır ilçe merkezinde motosiklet satışı yapan Osmanlı çarşı mağazalarının sponsorluğunda Trafik Tescil ve Denetleme Büro amirliği görevlileri tarafından motosiklet kazalarında ölümlü kazaların önüne geçebilmek için örnek bir uygulama gerçekleştirildi.

İlçede motosiklet kullanıcılarında kask kullanımı bilincinin artırılması ve özendirilmesi için yapılan ücretsiz kask dağıtımı motosiklet kullanıcılarının ve Bozkır halkının taktirini kazandı..

Bozkır Hükumet konağı önünde gerçekleştirilen kask dağıtımına Bozkırlı motosiklet kullanıcılarının yoğun ilgisi gözlendi. Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir tarafından gerçekleştirilen kask dağıtımı sonrası Bozkır Trafik Tescil ve Denetleme Büro amirliği trafik ekipleri öncülüğünde vatandaşlarında dikkatinin çekilmesi için kask hediye edilen motosiklet kullanıcıları ile şehir merkezinde tur atıldı.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin


Haberin Videosu;
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.