Recent Comments

AHMET DAVUTOĞLU BAŞBAKAN!


Torosların oğlu Ahmet Davutoğlu, Yeni Türkiye’nin 61.Hükümetin Başbakanı oluyor. (İnşallah)

30 Mart 2014 Mahalli seçimlerinde 13 farklı il de seçim mitingleri yapmasıyla, En son da Başbakan Recep Tayip Erdoğan sesinin kısılması sebebiyle Kayseri ve Konya mitingine katılamamış, mevcut Konya mitingini Ahmet Davutoğlu yapmış, üstün bir performans sergilemişti. Bu mitingi ise Başbakan canlı olarak televizyondan takip etmişti. Davutoğlu’nun mitinge katılan kitleleri heyecanlandırmış coşturmuş anlamlı bir gün ve final olmuştu. Bu yaşanılanlar Davutoğlu’nun ilerde Başbakan, Genel başkan olacağına dair kuvvetli sinyalleri, ibareleri vermeye başlamıştı.

AK Parti Genel Başkanını ve Başbakanını belirlemek için tek maddelik olağan üstü kongresini 27 Ağustos Perşembe günü saat 10.da Ankara da yapacak. Bu kongrede oluşacak Divana yapılacak Adaylık başvurusundaki ilk imzanın Başbakan Erdoğan’a ait olacağı bekleniyor, Adaylık için Milletvekilleri ve delegelerde imza verecekler. İnanıyorum ki bu isim Konya’nın evladı Ahmet Davutoğlu olacaktır. Çünkü AK Partinin belirlediği beş kritere uyan tek isim Ahmet Davutoğlu’dur.

AK Partinin yeni genel başkanı ve Yeni Türkiye’nin başbakanının yeni Türkiye’nin lideri Recep Tayip Erdoğan’a sadakat ve vefada uyumlu, Barış ve çözüm sürecinin aynı inançla sürdürebilmesi, paralel yapıyla mücadelede tavizsiz olan, dik duran, yeni anayasanın yapılmasında gayretli olacak, AK partinin katılımcılı, istişare ve ortak akıl yönetim tarzına uyumlu, Teşkilatlarca benimsenen kabul gören, Ülkeyi 2023 geleceğe taşıyacak olan yeni genel başkan ve Başbakan tek isim Ahmet Davutoğlu dur.

Ahmet Davutoğlu meydanların gönül dilini yakalayabilecek kapasiteye sahip, halkla iletişim kurabilen iyi bir meydan hatibidir. Balkanların ve Ortadoğu’nun sevda sevgi yumağı iyi bir Devlet ve siyaset adamıdır. 2015 yılında seçilmiş Başbakan 2015 te yapılacak kongrede ise seçilmiş Genel başkan olarak yerini sağlamlaştıracaktır. Bu millet Recep Tayip Erdoğan’ı nasıl zirvelere taşımış nasıl bağrına basmış ise Ahmet Davutoğlu’nda aynı duygu ve düşüncelerle bağrına basacaktır.

AK parti dış politikasını, Recep Tayip Erdoğan, Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu tarafından 13 yıldır yönetilmektedir. Ahmet Davutoğlu’nun komşularla sıfır sorun politikası stratejik derinlik tezi her geçen gün haklılığını, doğruluğunu göstermekte tüm dünya kamuoyunda kabul görmektedir. Zamanla daha iyi anlaşılacaktır.

Erdoğan’ın liderliği Davutoğlu’nun genel başkanlığı çok sağlam bir formül olarak AK Parti içinde mutabakat sağlamış durumdadır. Kamuoyunda ise olumlu tepkiler oluşmakta halk Davutoğlu’nu benimsemiş her şey doğal akışında devam eden bir süreç olarak ilerlemektedir.

Konya,13 yıldır AK Partiye büyük destek vermiştir.30 Mart 2014 seçimlerinde en son 10 Ağustos ta Cumhurbaşkanlığı seçiminde% 74,6 oy oranıyla Büyük şehirler de birinci olarak Bir Başbakan çıkarmayı sahip olmayı hak etmiştir. Anadolu Selçuklu devletine başkentlik yapmış Konya’mız artık Yeni Türkiye’nin Başbakanına sahiptir. Vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun.







Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.