Recent Comments

AK PARTİ BOZKIR’DA SANDIK EĞİTİMİ VERDİ


AK Parti Bozkır İlçe Teşkilatı Sandık Görevlilerini Bilgilendirme Toplantısı bugün Bozkır’da gerçekleşti. Toplantıya katılan Konya İl Başkanı Yardımcısı Ramazan Özkaya: "Demokrasi, sandıkta başlar ve sandıkta tecelli eder. Bir oy deyip geçmeyeceğiz, bir oy çok önemlidir. Sandık namustur, onun için sandığa ve oylara sahip çıkacağız" dedi.

AK Parti Bozkır İlçe Başkanlığı tarafından, Bozkır Yeni Belediye Düğün Salonunda Sandık Görevlileri Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.
Bugün gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Konya İl Başkanı Ramazan Özkaya, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, Belediye Meclis Üyeleri ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve sandık görevlileri katıldı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili olarak çalışmalarını sürdürdüklerini, bugün verilen sandık eğitim toplantısı ile de sandık görevlilerin, seçim günü sandık başında neler yapması gerektiği konusunda bilgi sahibi olduklarını söyledi.



Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün’de konuşmalarında: “Evet 10 Ağustos Pazar günü Cumhurbaşkanlığı seçimini yapacağız. Ben inanıyorum ki; Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ilk turda Cumhurbaşkanımız olarak seçilecektir. Tüm teşkilat üyelerimiz olsun, Belediye meclis üyelerimiz olsun, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine en iyi şekilde hazırlandık. Sandık görevlilerimizde sandıklara en şekilde sahip çıkacaklarına da şimdiden inanıyorum. Sandık görevlilerimiz ve müşahitlerimiz sandık başındaki görevlerine en iyi şekilde hazırlanmalıdırlar. Hazırlanacaklarına da inanıyorum” diyen Başkan Gün, Bozkır’a yapılacak projelerinden de uzun uzun bahsetti.



Tarihinde ilk defa milletin kendi Cumhurbaşkanını seçeceği önemli güne az bir zaman kaldığını belirten AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı ise, “10 Ağutos’a kısa bir zaman kaldı. Biz teşkilatlar olarak çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Milletimiz, Türkiye Cumhuriyeti devletini ve milli birliğini temsil eden Cumhurbaşkanını ilk defa doğrudan kendisi seçiyor. Bu tarihi bir olaydır. Bu tarihi seçim, anayasadan, kurumların işlevine, toplumsal barıştan, Türkiye’nin dünya siyasetindeki rolüne kadar, her alanı dönüştürecek bir devrimdir. Milletimiz statükocu ve vesayetçi yapılara ve bunlara destek olan siyasi partilere rağmen değişim iradesini büyük bir çoğunluk ve kararlılıkla her zaman ortaya koymuş ve sürdürmüştür. İstikrarına ve istikbaline her zaman sahip çıkan aziz milletimiz 8 seçimde olduğu gibi yine 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde kendi iradesine, geleceğine ve birliğine sahip çıkarak Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Çankaya Köşküne çıkartacaktır.



Bu anlamda tarihi önem taşıyan bu seçimde, sandık görevlilerimizin büyük sorumlulukları bulunmaktadır. Her zaman ifade ediyoruz. Demokrasi, sandıkta başlar ve sandıkta tecelli eder. Bunun için sandık namustur. Bir siyasi parti sandıklara sahip çıkamıyorsa sandıkları gözetim altında tutamıyorsa vatandaşın verdiği oyun sandıkta kaybolmasına, çalınmasına göz yumuyorsa o siyasi parti daha en baştan kaybetmiştir. Bir oy deyip geçmeyeceğiz, bir oy çok önemlidir. Onun için sandığa ve oylara sahip çıkacağız. Şimdiden sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından katılımcılara Sandık Eğitimi konulu slayt gösterimi sunuldu. (Haber - Resimler: Yunus YILMAZ)
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.