Recent Comments

Bozkır'da Çocuklar Yaz Spor Okulunda Çeşitli Spor Dallarıyla Buluştu


Kaymakamımız Sayın Mustafa DEMİR, okulların tatile girmesiyle birlikte çocukları yaz ayında kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, suç işleme oranını azaltmak ve çocukların boş vakitlerini değerlendirmek için sporun çeşitli dallarıyla buluşturdu.

Çocuklar, Bozkır Kapalı Spor Salonu, Atatürk Orta Okulu Kapalı Spor Salonu ve Bozkır Futbol sahası spor tesislerinde futbol, voleybol, basketbol, tekvando etkinlikleriyle görevli öğretmenlerin gözetiminde eğlendiler.

Kaymakamımız Mustafa DEMİR, spor okullarını düzenlemekteki amaçlarının gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak olduğunu söyledi. Futbol, basketbol, voleybol, tekvando gibi branşlarda açtıkları spor okullarında gençlerin, sporu eğitimle öğreneceklerini belirten DEMİR, “Her yıl okullar kapandıktan sonra belirli bir periyotta futbol, basketbol, tekvando ve diğer spor branşlarda başlattığımız yaz spor okulları ile gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmayı hedefliyoruz. Gençlerimiz gelsinler burada kendilerine en yatkın spor branşında hocalarımızın nezaretinde sporu eğitimle öğrensinler. Bir diğer amacımızda bölgeden yetenekli sporcuların çıkmasını sağlamaktır. Bu yıl başlattığımız ve bundan sonraki yıllarda da devam ettireceğimiz etkinliklerde çok önemli, verimli sonuçları hedefliyoruz. Amaç özellikle bölgemizde yetenekli sporcuların yetişmesine vesile olmak. Şu anda içinde bulunduğumuz bilgi çağının bütün gereçlerini kullanabilen, beyni bilgi birikimi ile dolu ama sporcu kimliğiyle öne çıkan bir gençlik hayalindeyiz. Bir milletin geleceğe umutla bakabilmesi için çocuklarını çok iyi yetiştirmesi gerekir diye konuştu.

Haydi Spora Projesi kapsamında Tekvando da 67, Voleybol da 69, Futbol da 91 çocuğumuz spor etkinlerinden faydalanmıştır.

Böyle bir çalışmayı organize eden Kaymakamımız Sayın Mustafa DEMİR, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim GÜN ve personeli, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Memiş AKBULUT’ a, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Bülent BÜYÜKYAVUZ’ a, SYDV personeli ve proje koordinatörü Mehmet ÇALIŞKAN’ a ve görevli öğretmenlere teşekkür etti.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin


Haberin Videosu; 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.