Recent Comments

Bozkırlılar Vakfından Bozkır Postası gazetemize ziyaret


Merkezi İstanbul’da bulunan Bozkırlılar Vakfı Genel Başkanı Kamil Bilgin, Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Arı ve Bozkır temsilcisi Mehmet Özakan gazetemize ziyarette bulundular.

Geçtiğimiz Perşembe günü gazetemizi ziyaret eden, Bozkırlılar Vakfı Genel Başkanı Kamil Bilgin’in ziyaretinde, gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz ile Araştırmacı Yazarımız Ankaralı Ali Erzincan hazır bulundu.

Bozkırlılar Vakfı Genel Başkanı Kamil Bilgin, gazetemize Vakfın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Bilgin yaptığı bazı önemli açıklamalarında: “Bizler Bozkırlılar Vakfı olarak Bozkır’a ve eğitime önem veriyoruz. Bozkırımızda erkek ve kız öğrenci yurtlarımızla olsun, Bozkırlı fakir ve muhtaç öğrencilerimize olsun, gerekli yardımlarımızı yapmaya devam ediyoruz. Vakfımız ister ki; öğrencilerimize daha fazla yardımda bulunsun. Ama gün geçtikçe vakfımıza yardımcı olan işadamlarımızda 50 yerine 20-25 yardımda bulunmaya başladılar. Bu da ekonominin ve işlerin oldukça düşüklüğündendir. Bozkırda nasıl durgunluk varsa İstanbul’da da aynısı vardır.

Ama bizler yinede karınca kararınca deyip elimizden geldiğince Bozkırımız için eğitim ve öğretimine el atıyoruz ve atacağızda. Bildiğiniz gibi Bozkır’a geçtiğimiz yıl 320 kişilik ortaöğrenim öğrenci yurdumuzun temelini atmıştık. Şu anda dördüncü katını tamamlamak üzereyiz. Bu projemizi de inşallah en kısa zamanda gerçekleştirmiş olacağız” diyen Vakıf Başkanı Bilgin sözlerini şu ifadelerle tamamlarken: “Bizler Bozkır’daki yaşayan esnaflarımızdan ve halkımızdan da oldukça memnunuz bizlerin yaptığı hizmetlere de oldukça memnun olduklarını ve kendilerine düşen neyse yardımcı olacakları sözleriyle karşılaşıyoruz.



Bozkırlı hemşehrilerimizin bu tür davranışları bizlere memnuniyet verdiği gibi bizim çalışma şevkimizi de artırıyor. Ben bu inşaatımız bitinceye kadar inşaatımızı bire bir ve sık sık Bozkır’a gelerek gerekli çalışmaları yakından takip edeceğim” diyerek kaymakam’la randevularının olduğunu belirten Başkan Bilgin, ekibiyle birlikte gazetemizden ayrıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.