Recent Comments

Çelmeli: Bozkır yine birinci olacak




Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli Cumhurbaşkanı seçimi öncesi Erdoğan için yoğun bir çalışma temposuna girdiklerini belirtirken, en yüksek ve en ezici oyu Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Başbakımız Recep Tayyip Erdoğan yine Bozkır'dan alacak dedi.

Cumhurbaşkanı seçiminin yapılacağı 10 Ağustos öncesi Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Bozkır İlçe Teşkilatı ile koordineli bir çalışma yaparak AK Parti Adayı Recep Tayyip Erdoğan için destek istiyor. Çelmeli en son yapılan yerel seçimlerde Konya merkezde bulunan üç ilçe dışında, Konya ilçeleri içerisinde nasıl birinci parti çıktılarsa yine aynı şekilde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de yine birinci çıkacaklarına da vurgu yaptı.

"En büyük destek yine Bozkır'dan olacak"

10 Ağustos'u çok önemsediklerini ve bu bağlamda çalışmalarını sürdürdüklerini gazetemize söyleyen AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli: "Bugüne kadar yapılan tüm seçimlerde olduğu gibi bu seçimler öncesinde de AK Parti Ailesi olarak büyük bir kaynaşma ve dayanışma içerisindeyiz. Bu enerji ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gayet verimli ve başarılı süren çalışmalarımızda eski Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki farkları vatandaşımıza gittiğimiz her yerde anlatıyoruz. Aslında milletimiz bu farkı 12 yıldır yaşayarak görüyor zaten... Dolayısıyla da çalışmalarımız ve ziyaretlerimizde vatandaşımızın büyük ilgisi ile karşılaşıyoruz. Temel hedefimiz Bozkır'dan Sayın Başbakanımıza en büyük desteği vermektir. Bu yolda da geceli gündüzlü çalışıyoruz. Ben inanıyorum ki verdiğimiz her oyun semeresini de ilçemiz Bozkır zaman içerisinde hükümetimizden alacaktır" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.