Recent Comments

Sami Çelik’ten Başkan Gün’e Ziyaret


​Efsane sanatçılarımızdan Bozkırlı sanatçımız Sami Çelik, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün'ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dedi.


Geçtiğimiz hafta Cuma günü efsane sanatçılarımızdan Bozkırlı hemşehrimiz Sami Çelik Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

Bozkır'ın gururu olan, sanatçı Sami Çelik, komşu ilçelerimizden Yalıhüyük ilçesinin festivaline geldiği ve bu festivalde binlerce kişiyi doyasıya coşturup eğlendirirken, güzel sesiyle ve birbirinden güzel parçalarıyla hayranlarının gönlünde taht kurmuştu.
Yalıhüyük Kültür Festivaline gelen sanatçımız ve hemşehrimiz Sami Çelik İstanbul'a dönmeden önce, özellikle Bozkır'daki sevenlerini tek tek ziyaret ederek gönüllerini alarak hasret giderdi.

Sami Çelik, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün'ü de makamında ziyaret etti. Sami Çelik Başkan Gün'e: "Sevgili başkanım Bozkır Belediye Başkanlığın hayırlı, uğurlu olsun. İnşallah sizin başkanlığınız döneminde Bozkırımıza hayırlı hizmetler yapılır. Bozkırımızın gerçekten çok hizmete ihtiyacı vardır. Konya ve Türkiye genelinde Bozkırımızın adından söz ettirirsiniz. Ben hemşehriniz Sami Çelik olarak yardımcı olabileceğim her konuda yanınızdayım. Bana düşen görev neyse hazırım" şeklinde ifadelerde bulunan sanatçımız ve gururumuz Sami Çelik, başkan Gün'den bir ricada bulundu. 

Çelik Başkan Gün'e, Çağlayan Sarıot arasındaki Yörüklerinde Bozkır'a gelip, gittikleri yayla yollarının da asfalt yapılmasını istedi. Çünkü Bozkır'ın ekonomisine bu yolun katkı sağlayacak bir yol olduğunu belirtti. Başkan Gün'de, Sami Çelik'e bu yolun bilincinde olduklarını, inşallah en kısa zamanda yapılması için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Öte yandan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün'de sanatçımız Sami Çelik'in kendisini ziyaret ettiğinden dolayı teşekkür etti. Başkan Gün: "Sami, Çelik kardeşimiz ve sanatçımız Bozkır'ın kültür elçisidir. Bizler onunla gurur duyuyoruz. Ben Bozkır belediye Başkanı olarak her zaman yanındayım. Bana düşen görev neyse hazırım" dedi.

Daha sonra Başkan Gün, Sami Çelik ve beraberlerinde bulunan Bozkırlılar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Sami Çelik'in meneceri Orhan Topçu'ya yeni dizayn ettiği Bozkır Belediyesine ait Düğün Salonunu gezdirdi. Başkan Gün'e Çelik, ses düzeninin daha iyi olması için elinden gelen yardımı yapacağına dair söz vererek ayrıldılar.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.