Recent Comments

Yüzler Güldü Ama!


​Ramazan Bayramı sebebiyle gurbetçilerin Bozkır'a gelmesiyle birlikte, esnaflarda alış-veriş hareketliliği yaşanırken, ilçede doğru dürüst araba park yerlerinin olmamasından dolayı trafik durma noktasına da geldi.

Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde çalışanların yanı sıra İstanbul gibi çeşitli illerde yaşayan gurbetçilerin yaz tatili ve Ramazan Bayramı dolayısıyla Bozkır'a gelmesi esnafın yüzünü güldürürken, cadde ve sokaklarda aşırı trafik yoğunluğu yaşandığı görüldü.

Bozkır'da çok sayıda gurbetçinin gelmesiyle nüfus yoğunluğu artarken, zaman zaman caddelerde trafik durma noktasına geldi. Ana Cadde üzerinde sağlı sollu park eden araçlar yüzünden trafik akışının aksamasından dolayı tartışmalara da neden oldu. Vatandaşlar yetkililerden bu duruma çözüm bulunmasını istiyor.

Bozkır halkı ve esnafının, ilçeye ekonomik yönden katkı sağlamaları nedeniyle dört gözle beklediği gurbetçilerin gelmesiyle birlikte kent merkezinde hareketlilik yaşandı. Bozkır dışında yaşayan gurbetçilerimizin ilçemize gelmeleriyle birlikte bayram alışverişi yoğunluğundan dolayı ilçe esnafının yüzü de güldü.

Bayram'da Çarşı pazar hareketlenirken, kentin cadde ve sokaklarındaki yabancı plakalı araçların yoğunluğu da dikkat çekti. 

Öte yandan ilçemize gelen gurbetçilerimiz her bayramda olduğu gibi bu bayramda da başta ekmek olmak üzere bazı aradıklarını bulamama zorlukları yaşadıkları belirtildi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.