Recent Comments

7 milyon 469 bin 672 lira

Başlıkta geçen para nedir biliyor musunuz, muhtemelen hayır. Ben söyleyeyim o zaman 2010 da yapılan ihale neticesinde Esen İnşaat tarafından üstlenilen Bozkır-Çağlayan-Dere-Sorkun Gurup Kanalizasyon inşaatına devletin ayırdığı, yol yapımından,sağlık giderlerinden,eğitim giderlerinden kısarak, bu hizmete ayırdığı paradır. Yani tüyü bitmemiş yetimin hakkıdır.
Bu para ile Uluçay artık pırıl pırıl akacaktı. İçerisine kayda değer görülmeyecek istisnalar hariç hiçbir artık su karışmadan akacaktı. Biz öyle biliyorduk. Meğer değilmiş. Meğer bu para firmanın cebine aktarılmasına rağmen daha bizim Uluçayımıza lağım akıyormuş.Yazıklar olsun. Kim göz yumduysa, göz yumması karşılığında menfaat elde ediyorsa zehir zıkkım olsun yediği içtiği…



Dere köyümde arkadaşlarla fotoğraf çekiyoruz. Uluçayın etrafındaki bahçeler, evler,yeşillik,tarihi bir köprü.. Tarihi köprünün ortasında koca bir boru..Bu ne borusudur diye merak edip sorduğumda öğrendim Uluçayın kirli aktığını 7 milyon 469 bin 672 liranın boşa gittiğini. Önceleri Boru yokmuş lap lap akıyormuş lağım sonra kimse ayıkmasın diye bu boruyu bulmuşlar. Lağım çıkışından direk çayın içerisine… kimse görmüyor.Bu ve bunun gibi çok sayıda lağım borusu 7 milyon 469 bin 672 lira harcanmasına rağmen Uluçayı kirletmeye devam ediyor.



Yorum yapmıyorum bu bilgiye.. Sonra amirler kızıyor. Devletin maaş verip vatandaşın hakkını yedirtmemekle mükellef yüzü kızıyor.… Neme lazım.Memleket güllük gülistanlık.Uluçayada b..k aktığını da kimse duymasın.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.