Recent Comments

AK Kadınlar, Bozkır’da Kan Bağışı Yapıyor


​Bozkır AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı'nın katkılarıyla 11 Ağustos 2014 tarihinde, Türk Kızılay'ı ile kan bağışı kampanyası düzenlemişlerdi. AK parti Bozkır Kadın Kolları Başkanı Fatma Soylu, Ekim ayında da ilçemizde tekrar kan bağışı kampanyası başlatabileceklerini açıkladı.


AK Parti Bozkır Kadın Kolları Yönetimi 11 Ağustos 2014 Tarihinde, Türk Kızılayı ile birlikte düzenledikleri kan bağışı  kampanyasına ilçemizdeki vatandaşlarında yoğun ilgisi olmuştu. Kadın Kolları Başkanı Fatma Soylu, Ekim ayında da tekrar kan bağışı kampanyası yapabileceklerini söyledi.

Ağustos ayında Bozkır Eski Garaj Meydanına kurulan Türk Kızılay'ı kan toplama aracı vatandaşlardan da yoğun ilgi görürken, AK Parti Kadın Kolları Yönetiminin tam kadro kan verdikleri de görüldü. Vatandaşlar ise önce kendilerine verilen formu doldurdu ardından da kan ölçümlerini yaptırdı. Sonrasında kan vermeye müsait olan vatandaşlar bağışta bulunabildi.

Kızılay'ın 'Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır' sloganına dikkat çeken Kadın Kolları Başkanı Fatma Soylu, "Gerçekten kan, kaynağı insan olan bir maddedir. Temini tamamen gönüllülük esasına dayanır. Hayati bir öneme sahip olan kan için Türk Kızılay'ı sürekli kampanyalar düzenliyor.

Bugün ise ilçemizdeler. Kan bağışında vatandaş desteği çok önemli. Bizler AK Parti Kadın Kolları olarak ilçemizde bugün böyle bir kampanyayı başlattık. Bu vesileyle kan veren tüm kadın kolları yönetimime, hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. AK Parti Bozkır Kadın Kolları Yönetimi olarak Ekim ayında da Türk Kızılay'ı ile görüşerek tekrar ilçemizde kan bağışı kampanyası başlatabiliriz" diye konuştu.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.