Recent Comments

Bozkır Ankara’ya Damgasını Vurdu


​Ak Parti'nin olağanüstü kongresi için Ankara'ya çıkartma yapan Ak Partililer: "Torosların Oğlu Ahmet Davutoğlu, Bozkır seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla Ankara Arena Spor Salonunu çınlattı. Yoğun tempo ile sloganlar atan Bozkırlılara Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun bol bol el sallayarak selamladığı görüldü. Böylece Konya ilçeleri arasında, Arena Spor Salonunda en fazla sesini duyuran ve dikkatleri üzerine çeken Bozkır oldu.

Ak Parti Bozkır İlçe Teşkilatı, Olağanüstü Kongre için 27 Ağustos 2014 günü Ankara'ya muhteşem bir çıkartma yaptı. Bozkır'dan Ak Parti'nin olağanüstü kongresine katılan Ak Partililer olağanüstü kongreye damgasını vurdular. 
Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli'nin Başkanlığında Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı İbrahim Gün, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Kadın Kolları Yönetimi ile Gençlik Kolları Yönetimi olağanüstü kongre için 27 Ağustos 2014 günü Ankara'ya Bayram havasında bir çıkartma yaptılar.

Yeni Başbakanımız ve hemşehrimiz Ahmet Davutoğlu'na: "Torosların Oğlu Davutoğlu, Bozkır seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla Konya ilçeleri arasında en fazla sesini duyuran ilçe Bozkırımız oldu. Bozkırlıların yoğun temposu ve tezahüratları Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bile dikkatini çekti ve Bozkırlılara karşıdan el sallayarak selamladı.
AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde, Dışişleri Bakanımız ve hemşehrimiz Ahmet Davutoğlu, toplam bin 382 oy alarak AK Parti Genel Başkanı seçildi.
Kongre öncesi Bozkır'dan minibüslerle hareket eden Ak Parti teşkilatı, bayram havasında Ankara'ya gitti. İçeride 15 bin, dışarıda 50 bin civarında partili bu büyük buluşmaya tanıklık etti. Kongrede partinin kurucu lideri Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı olduğu için genel başkanlığa veda ederken; yeni genel başkan hemşehrimiz Ahmet Davutoğlu ise delegelerin büyük teveccühünü aldı.
Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli ile Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Ak Parti'nin yeni genel Başkanı ve Türkiye'mizin Başbakanı olan Ahmet Davutoğlu'nun vatana ve millete hayırlı, uğurlu olması dileklerinde bulundular.

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz'ın da katıldığı olağanüstü kongrenin sonunda, Belediye Başkanı İbrahim Gün şu açıklamalarda bulundu: "Yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımız olan hemşehrimiz Ahmet Davutoğlu zaten ilçemizin ve bölgemizin sorunlarını iyi bilen bir isimdir. Bundan sonra bizim işimiz projeler üreterek Ankara yollarını aşındırmaktır. Bozkırımızın çok hizmete ihtiyacının olduğunu hep birlikte biliyoruz. El ele ve gönül gönüle verip, birlik ve beraberlik içerisinde Bozkır'a hizmet etmektir ve yapılacak hizmetler ile projelerin takipçisi olmaktır" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.