Recent Comments

Çelmeli’den Kutlama


​AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, hemşehrimiz Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkanlığına seçilmesiyle birlikte Başbakan olmasını kutladı. Çelmeli, bundan sonra inşallah Bozkırımız hak ettiği hizmetleri ve yatırımları fazlasıyla alır dedi.

AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, hemşehrimiz Ahmet Davutoğlu'nun Başbakanlığını kutlarken, Bozkırımız inşallah bundan sonra hak ettiği hizmetleri ve yatırımları fazlasıyla alır derken, gazetemize şöyle konuştu: "Hemşehrimiz Torosların Oğlu Davutoğlu'nun, hem Ak Parti'nin Genel Başkanlığına seçilmesini, hem de Türkiye Cumhuriyetimizin Başbakanı olması bizleri çok mutlu etmiştir. Böyle önemli bir göreve layık görülmesinin mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Davutoğlu'nun gerek akademik alanda gerekse siyaset alanında yaptığı başarılı çalışmalarla Türk milletinin takdirini kazanmıştır" ifadelerine yer veren Çelmeli şunları kaydetti:

"Dışişleri Bakanımız sayın Ahmet Davutoğlu'nun bugüne kadar ortaya koyduğu başarılı çalışmaların, AK Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlık görevi boyunca da devam edeceğine olan inancımız tamdır. 27 Ağustos'ta yapılan olağanüstü kurultayda genel başkanlığa seçilen ve daha sonra da başbakanlık görevine getirilen Konya Milletvekilimiz ve Dışişleri Bakanımız sayın Ahmet Davutoğlu'nu kutlar, yeni görevinde başarılar dilerim" şeklinde konuşan Çelmeli, hemşehrimiz Davutoğlu'nun genel başkanlığı ve Başbakanlığı hem Türkiye'mize, hem de Bozkırımıza hayırlı olsun dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.