Recent Comments

Sonnaz Camiinde Kapanış Finali


​Bozkır Yukarı Mahalle'de bulunan Sonnaz Camiinde yaz Kur'an Kursuna devam eden öğrenciler, 20 Ağustos 2014 Çarşamba günü düzenlenen bilgi yarışması ve yazılı sınav sonucu ödüllendirildiler.

Bozkır Sonnaz Camiinde devam eden ve kapanış finali düzenleyen Camii İmamı Abdullah Demir, konuyla ilgili gazetemize bilgiler verdi.
Demir: "Okulların kapanmasıyla birlikte, 23 Haziran 2014 Pazartesi günü açılan yaz Kur'an Kurslarına, 

okullar gibi zorunluluk olmadığı ve çocukların bazen gelip, bazen gelmediği kursun başlamasıyla öğrencilerimize; Dinimizi Öğreniyoruz. 1,2,3 kitabından kursun son haftası daimi sürekli gelenlere yazılı sınav yapıp çeşitli hediyelerle ödüllendireceğimizi anlattık. Allah'a şükür planımız güzel bir şekilde işledi. Bu vesileyle öğrencilerimiz kurs sonunu sabırsızlıkla bekleyerek kursa devamlılık kazandırdık. Öğrencilerimiz; İyi ve güzel bir azimle kitaplarına ve yaz kurslarına devam ettiler.

Yaptığımız sınavın sonucunda ise; 1. Mehmet Özkan, 2. Abdullah mert, 3. Ali Güzel ve 4. Furkan Yuca olmuşlardır. Bu öğrencilerimize tablet bilgisayar, mp3 müzik çalar, flaş disk ve çeşitli hediyelerle bütün öğrencilerimizi ödüllendirdik" şeklinde bilgiler verdi.

Sonnaz Camii İmamı Abdullah Demir,23 Ağustos 2014 Cumartesi günü de bütün öğrencilerini aygıra götürerek birlikte piknik yaptıklarını belirtti.



--
___________________________________________________________________
Yakup Çetin - www.yakupcetin.com - [email protected] - 0 544 343 86 28 

            
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.