Recent Comments

Yaşasın Ülkü Ocakları!





Sevgili Gönüldaşlarım, Değerli Ülküdaşlarım, Aziz Dava Arkadaşlarım.

Hatır ve gönül ifadesinin anlamını kaybettiği anne, babaya ve ata'ya saygının maalesef günden güne azaldığını gördüğümüz bir sıkıntılı dönemden geçmekteyiz.


Toplumu ve toplumsal değerleri rahatsız eden her türlü davranışların sergilendiği, sevgi ve saygısızlığın kol gezdiği yeni ve şımarık bir nesille karşı karşıya gelmiş bulunmaktayız. Bu gidişat hem ailelerimizi hem de aziz Türk milletini endişelendirmektedir.

Bunun sorumluğu hepimizin üzerinedir. Ülkü Ocakları milli ve manevi değerlerin öğretildiği kutsal yerlerdir.

Bu yüzden çocuklarımızı ve gençlerimizi ahlaklı edepli yetiştirmek, topluma yeniden kazandırmak. Yeniden saygılı bir nesil yetiştirmek adına, Ülkü Ocakları bu sorumluluğu üstlenmiştir. En güzel ve en hayırlı davranışı olmuş ve olmaya devam etmektedir.

Ülkü Ocakları bu kararlı yapısıyla bütün İl, İlçe ve Beldelerde faaliyetini sürdürmektedir. Ülkü Ocakları siyasi bir kuruluş değildir. Aksine bir eğitim yuvasıdır. Ahlakı dürüst olmayı iyiliği ve delikanlı duruşu bir nesile aşılamak anlatmak öğretmek bir siyasetse biz bu siyaseti son nefesimize kadar sürdüreceğiz. Hiç bir engel tanımadan bütün zorluklarıi imkânsızlık içinde de olsa iman gücüyle aşacağız. Ben buradan bütün ailelere seslenmek istiyorum. Gönüllerin çoraklaştığı, aşkın ve sevdanın anlamını kaybettiği bu düzene dur demek için, Allah'a, Vatana ve Bayrağa sevgiyi pekiştirmek için ve ALLAH rızası için çocuklarımızı Ülkü Ocaklarıyla tanıştırmamızı, kavuşturmanızı rica ediyorum.

Aziz Milletime Saygılarımı sunarken, sözlerime tam da bu dönemi anlatan ozanımızın şu veciz sözleriyle son vermek istiyorum.

Oğlumuz sokağa atılıyorken,

Ve kanına zehir katılıyorken,

Yolda kızlarımız satılıyorken;

Yatağında rahat yatan utansın!

Bozkır Ülkü Ocakları Başkanı
Hasan GÜLEROĞLU
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.