Recent Comments

KAVAKLARA GÜÇ YETMEDİ GALİBA


Mayıs ayında kaleme aldığımız yazı üzerine 16 kişinin imzası ile belediyeye vermiş olduğumuz dilekçeye ve BIMER aracılığı ile gönderdiğimiz dilekçeye 23 Mayıs 20114 tarihinde gelen cevabı sizlerle paylaşıyorum

Sayın HÜSEYİN DUMRU ,

Başvuru Numaranız :370492

Bozkır İlçesi yerleşim yerlerindeki kavak ağaçlarının kesilmesi ile ilgili olarak Belediye encümenince karar alınmış olup, kavak ağaçlarının kesilmesi sağlanacaktır. Bilgilerinize rica ederim.


O tarihten önce ve sonra belediye encümenince alınmış kararlara bakıyorum, esnafın kaldırım işgali zabıtalarla elden dağıtılan meclis kararı yazılığı tebliğattan sonra kısa sürede son buldu. Karar ve uygulama doğru idi.

Aynı uygulama köyde yetiştirdikleri ürünü satmak isteyen köylüye de uygulandı. Karar doğru uygulama yanlış olsa da buda uygulandı kısa sürede.

Esnafa ve köylüye yeten güç kavaklara mı yetmedi?

Yetkililere özellikle de belediye encümeninde bulunan vatandaşlarımıza soruyorum. Bu kararın uygulanması neden geciktiriliyor?

Kararın uygulanmasında ne gibi çalışmalar yapıldı? Şehir merkezinde, bahçesinde kavak olan vatandaşların bu kavakları kesmemesi halinde ne gibi ceza uygulanacak?

Her biri şahısların arsasında bulunan bu kavaklardan bir vatandaşımız zarar görse,vicdanınız nasıl rahat edecek?

Alınan kararların uygulamasında ki bu tutarsızlığı halka nasıl açıklayacaksınız?

Diyorlar ki Bozkırın yeşilliği gider. Kavak ağacı sahiplerine deseniz ki ağaç başına 1000 tl para verilecek, ne yeşil sevdası kalır nede hoş manzara.Soruyorum, toplumun huzuru mu önemli yoksa kavaklar mı?
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.