Recent Comments

M.H.P Bozkır Teşkilatına Genç İlçe Başkanı


​Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Bozkır İlçe Başkanlığına Genç bir isim İbrahim Koyuncu atandı. 


Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Konya İl Başkanlığında Teşkilatlardan sorumlu Başkan yardımcısı Veli Ayyürek'ten Atama belgesini alan Koyuncu  resmen MHP Bozkır ilçe Başkanlığı görevine başladı. 1993 Yılında Hisarlık kasabasında doğan Koyuncu, ilköğretimini Hisarlık İlköğretim Okulunda, Liseyi Bozkır Zengibar Anadolu Lisesinde  okudu. Halen üniversite öğrenimine devam eden İbrahim Koyuncu, Bozkır Çanakkale de en çok Şehit veren ilçemizdir, Bu gösteriyor ki ilçemiz insanı Milli ve Manevi değerlerine sahip çıkan hassasiyet gösteren bir toplumdur. 

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) de Bozkır için ayrı bir değerdir. Partimiz de bir çok dönem Bozkır'lı milletvekilleri görev yapmış hala da yapmaktadırlar. Geçmiş dönemlerde Bozkır merkez dahil bir çok Kasaba  Partimiz Belediye Başkanları tarafından yönetilmiştir. Bu gelişmeler aldığım görevin ehemmiyetini büyüklüğünü bana göstermektedir. Bu görevi bana layık gören başta İl Başkanım Av. Murat Çiçek ve tüm parti yöneticilerime, bana destek veren  herkese teşekkür ederim, güvenenleri mahcup etmeyeceğim inşallah Allah utandırmaz dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Konya İl Başkanlığı Teşkilatlardan sorumlu Başkan yardımcısı Veli Ayyürek Başkanımıza Partimize ve Bozkır'a hayırlı olsun, Allah Utandırmasın dedi.

İdemHaber
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.