Recent Comments

Tuzcuoğlu'ndan, İbrahim Gün'e ziyaret


Kayseri Eğitim Faaliyetleri Genel Koordinatörü Refik Tuzcuoğlu, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün'ü makamında ziyaret etti.

Kayseri Eğitim Faaliyetleri Genel Koordinatörü Refik Tuzcuoğlu, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün'ü ziyaret etti. Tuzcuoğlu ziyaretle ilgili olarak "Meram'a vaktiyle siyaset yolu ile birlikte hizmet ettiğimiz Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün Bey'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Belediye hizmetlerinde başarılı hizmetleri daim olsun" dedi.

REFİK TUZCUOĞLU KİMDİR?
1967’de Konya’da doğdu.İlk ve ortaöğrenimini Konya’da tamamladı. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. Üniversite yıllarında profesyonel anlamda gazeteci-yazarlık yaptı. Bu alanda Genel yayın yönetmenliğine kadar yükseldi.1996 yılından itibaren Konya’da aktif ticaret hayatına atıldı. İletişim sektöründe Konya’da bir ilk olarak fuar stand sistemleri imalatını gerçekleştirdi. İç ve dış politika alanlarında seminerler verdi.Ayrıca Konya Sanayi Odası’nda danışmanlık, Lonca dergisi genel yayın yönetmenliği, Armağan A.Ş. yönetim kurulu başkanlığı yaptı. Evli ve 3 çocuk babasıdır. Tuzcuoğlu, belediye başkanlığının ardından Kayseri'de Eğitim Faaliyetleri Genel Koordinatörü-Başkan Danışmanı olarak görev yapıyor.

Kaynak:Memleket
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.