Recent Comments

Bozkır'da ATATÜRK'ün Vefatının 76.Yıl dönümü Anma törenleri ile gerçekleştirildi.


Yurdumuzun Kurtarıcısı, Cumhuriyetin Kurucusu Büyük Önder ATATÜRK'ün ebediyete intikalinin 76.Yıl dönümü dolayısıyla 10 2014 Pazartesi günü Bozkır Anıt alanında ve belediye düğün Salonunda Anma törenleri gerçekleştirildi. 

Bozkır Anıt meydanında gerçekleştirilen çelenk sunma törenine ve belediye düğün salonunda yapılan Anma Törenine tüm kurum ve kuruluşların amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bozkır anıt meydanında 08.45'de Mülki ve Askeri erkan, tüm Kamu Kurum ve Kuruluşların amirleri, Okul Müdür, Öğretmen ve Öğrencileri çelenk sunma Töreni gerçekleştirildi. Saat 09.05 geçe Serüstad Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Beden eğitimi öğretmeni Ahmet Tekdamar'ın komutu ile birlikte  Büyük Önder Atatürk'ün ve Ebediyete intikal etmiş Şehitlerimiz anısına 2 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra resmi kurum ve kuruluşların sirenleri ile programa katılan vatandaşların özel araçların klaksonları çalındı. 

Bozkır Anıt meydanında gerçekleştirilen program sonrası saat 09.30'da Bozkır Belediyesi düğün salonunda anma programına geçildi. Program Saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması ve Serüstad METEM Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Huriye Başkaya'nın

Anma programında Bozkır Garnizon Komutanlığından askeri yetkilinin Atatürk'ün Askeri kişiliği ile ilgili konuşması, Atatürk'ün hayatının anlatılması, Türk ve Dünya basınında Atatürk için söylenenler, Anılarla Atatürk, Gençliğe Hitabe, Gençliğin Ataya cevabı ve şiirlerin okunmasından sonra anma programı sonlandırıldı.

Ulu Önder Atatürk'ün ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım'da başlayıp 16 Kasım tarihlerini kapsayan Atatürk Haftası münasebetiyle ilçe genelindeki tüm Okullarda Atatürk konulu resim, şiir, ve kompozisyon yarışmaları düzenlenecektir. Bozkır ilçe Halk Kütüphanesinde Atatürk haftası boyunca oluşturulacak olan "Atatürk Kitapları Köşesi" öğrencilerin ve Halkımızın ziyaretine açıldı. 

Konya Ajansı : Yakup Çetin

Haberin Tüm Fotoğrafları ;
Haberin Videosu hazırlanıyor.... 

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.