Recent Comments

Çiftçilerimiz Ziraat Emeklilikte


​Ziraat Emeklilik A.Ş ile Bozkır Ziraat Odası Başkanlığı arasında 11.11.2014 tarihinde çiftçilerimizin yatırımlarını emekliliğe dönüştürecek çiftçilere özel grup bireysel emeklilik protokolü yaptı.

Ziraat Emeklilik A.Ş ile Bozkır Ziraat Odası Başkanlığı arasında 11.11.2014 tarihinde çiftçilerimizin yatırımlarını emekliliğe dönüştürecek çiftçilere özel grup bireysel emeklilik protokolü yapılmıştır.
Protokol, Ziraat Bankası Bozkır Şubesi Müdürü Aydın Öner ve Ziraat Emeklilik Konya Bölge Satış Yöneticiliği Yetkilileri ve Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ekrem Yıldız'ın katılımıyla gerçekleştirilmiştir.
Protokol ile çiftçilerimiz, Ziraat Odasından alacakları çiftçilik belgeleriyle birlikte, Bozkır Ziraat Bankası Şubesine başvuruları halinde kendilerinden hiçbir kesinti yapılmadan aylık 120 TL veya yıllık 1.440TL'den başlayan katkı payları ile sistemde 10 yıl kalarak 56 yaşında emekliliğe hak kazanacaklarını söylediler.

Bireysel emeklilik sistemi mevcut tüm sgk hakları korunarak ikinci bir emeklilik öngörmektedir. Hiçbir kesintinin yapılmadığı bu çiftçi planında katılımcının eş ve 18 yaşından büyük çocukları da aynı plana kesintisiz dahil edilebilmektedir. Aylık, 6 aylık ve yıllık ödeme seçenekleri ile yatırılan katkı tutarlarına %25 devlet katkısı ilavesi ve bunların bireysel emeklilik fonlarında değerlendirilmesi sistemi cazip hale getirirken, devlet gözetiminde ve denetiminde olması da sisteme duyulan güveni artırmaktadır denildi.
Tüm çiftçilerimize geleceğin bugünlerden kazanılacağını hatırlatan Ziraat Bankası Bozkır Şubesi Müdürü Aydın Öner, bu cazip plandan yararlanmak için şubelerine beklediklerini sözlerine eklerken, çiftçilerimize de bol ve bereketli bir yıl dilediler.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.