Recent Comments

BiMDER Veda Hutbesi ve Esmaül Hüsna Yarışma Bilgilerini Açıkladı


​BiMDER İlçemizde düzenlemiş olduğu yarışmalara bir yenisini daha ekliyor. İlçemizde bulunan tüm ortaokullarımızda ve liselerimizde ödüllü Esma-ül Hüsna'yı ve Veda Hutbesini ezbere ve güzel okuma yarışması düzenliyor.

Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kurulduğu yıldan bu yana ilçemizde hizmetlerine aralıksız devam ediyor. BiMDER bu sefer de önemli bir hizmete daha adım attı.

BiMDER Bozkır'da bulunan tüm ortaokullarımızda ve liselerimizde ödüllü Esma-ül Hüsna'yı ve Veda Hutbesini ezbere ve güzel okuma yarışması düzenliyor.

Başkanı Mehmet Görür, gazetemize yaptığı açıklamasında yarışmayla ilgili detayları açıklarken, yarışmaların detaylarını şu şekilde sıraladı.

ESMA-ÜL HÜSNA YARIŞMASI ŞARTLARI

1-Yarışma ilçemizdeki tüm ortaokullarda yapılacaktır. 

2-Okullarımız ve Okullarınızda yarışmaya katılacak öğrenci sayısını en geç 02.01.2015 tarihine kadar bildirmeleri gerekmektedir. 

3-Her okul kendi birincisini seçecektir. 

4-Okul birincileri arasında yapılacak olan Esmaül Hüsnayı ezbere ve anlamıyla güzel okuma yarışmasında puanlama şu şekilde yapılacaktır. a) Ezber 40 Puan, b) Telaffuz 20 Puan, c) Anlamı 30 Puan, d) Jest ve Mimikler 10 Puan. 

5) Yarışma tarihi 04.03.2015 tarihinde saat 14.00'de Bozkır Belediyesi yeni düğün salonunda gerçekleştirilecektir. 

6) Okulların birincileri arasında gerçekleştirilecek olan Esma-ül Hüsna'yı ezbere ve anlamıyla güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere verilecek hediyeler şöyle; a) 1.'ye Yarım Altın, b) 2.'ye Çeyrek Altın, ve Gram Altın c) 3.'ye Çeyrek Altın, d) Okullarımızın hepsinden birinci olup gelip final yarışmasına katılan öğrencilerimize gram altın verilecektir.

VEDA HUTBESİ YARIŞMASI ŞARTLARI DA ŞU ŞEKİLDEDİR

1-Yarışma ilçemizdeki tüm Liselerde yapılacaktır. 

2-Okullarımız Okullarınızda yarışmaya katılacak öğrenci sayısını en geç 02.01.2015 tarihine kadar bildirmeleri gerekmektedir. 

3-Her okul kendi birincisini seçecektir. 

4-Okul birincileri arasında yapılacak olan Veda Hutbesini ezbere ve anlamıyla güzel okuma yarışmasında puanlama şu şekilde yapılacaktır. a) Ezber 60 Puan, b) Telaffuz 20 Puan, c) Jest ve Mimikler 20 Puan. 

5-Yarışma tarihi 11.03.2015 tarihinde saat 14.00'de Bozkır Belediyesi yeni düğün salonunda gerçekleştirilecektir. 

6-Okulların birincileri arasında gerçekleştirilecek olan Veda Hutbesini ezbere ve anlamıyla güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ise şu hediyeler verilecektir. a) 1.'ye Yarım Altın, b) 2.'ye Çeyrek Altın ve Gram Altın, c) 3.'ye Çeyrek Altın. d) Okullarımızın hepsinden birinci olup gelerek, final yarışmasına katılan öğrencilerimize gram altın verilecektir.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.