Recent Comments

Dikkat çeken satılık ev levhası


Bozkır Konya yolu üzerindeki bölünmüş yolun orta refüjüne bir vatandaşımız evini satmak için ilginç ve dikkat çekici satılık ev levhası diktiği görüldü. Dikilen levhada “Yarı açık cezaevi gibi bu ev satılıktır” diye yazıyor.

Geçtiğimiz hafta içerisinde gazetemiz muhabiri akşam saatlerinde bir haber peşindeyken, haber olacak başka bir haberi yakaladı. Muhabirimiz Bozkır-Konya yolu üzerinde dikkat çeken ve gazetecinin kaçırmayacağı bir görüntüyle karşılaştı. Bozkır-Konya yolu üzerindeki orta refüje “Yarı açık cezaevi gibi bu ev satılık” levhası muhabirimizin gözünden kaçmadı.

Çift taraflı yazılı olarak asılan levha ise yoldan gelen geçen tüm vatandaşlarımızın da dikkatlerini çekerken, araçlarıyla yavaşlayarak levhadaki yazıyı okudukları görülüyordu. Gazetemiz muhabirinin de dikkatini çeken “yarı açık cezaevi gibi bu ev satılık” levhasının altındaki ok işareti ise ilçemizin eski esnaflarından marangoz Abidin Oğuz olarak tanınan vatandaşımızın evini gösteriyordu. Bu satılık levhasını asan vatandaşımızın ise birilerine karşı sitem olarak asmış olabileceği tahmin ediliyor.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.