Recent Comments

Özakan’dan gazetemize kutlama


​Merkezi İstanbul'da bulunan Bozkırlılar Vakfı'nın Bozkır temsilcisi Mehmet Özakan gazetemiz Bozkır Postasının 27. Yılını kutladı.

Bozkırlılar Vakfı Bozkır Temsilcisi Mehmet Özakan; gazetemizin 27. kuruluş yıldönümü dolayısıyla gazetemizi ziyaret ederek şu ifadelerde bulundu; "Siz basın mensuplarının hayatımızdaki yeri tartışılamaz derecede önemlidir. Yerel basın olarak ilçemizde yaşanan olayları 26 yıldır bizlere Bozkır Postası Gazetesi ile aktarma çalışmalarınızı başarı ile sürdürmektesiniz. Bozkır'ın sesi olan gazeteniz bizlerin her zaman ilgi odağı olmuş ve olmaya devam edecektir. Olumsuz hava şartlarında, çevre koşullarında, imkânsız şartlarda dahi bizleri yaşanan olaylardan haberdar etmek için gösterdiğiniz azim asla küçümsenemez. Hele hele küçük yerlerde gazetecilik yapmak ve yaşatmak çok zordur.


Bu azim ve kararlılığınızla görevinizi Bozkır'da ifa ettiniz. Bozkır'a yaptığınız hizmetlerden dolayı sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. Başarı dolu daha nice 27. Yıllar dilerken, şahsınızda Bozkır Postası Gazetesi'nin 27. Kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum" diyen Mehmet Özakan Genel Yayın Yönetmenimiz Yunus Yılmaz'a, Bozkırlılar Vakfı'nın çalışmaları hakkında bilgiler verdikten sonra, gazetemize destek amacıyla yıllık abone olduktan sonra gazetemizden vedalaşarak ayrıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.